Политика

Глас за опозицију је глас за Ђиласа, тачније за насиље, претње, отимање!

То значи да гласате за насиље, малтретирање, претње, отимање, лажи… А за то постоје и јасни докази.

Од самог почетка предизборне кампање НАТО опозиција је почела да формира своје колоне. Почели су да се спајају једни са другима, па да се свађају, а на крају их је спојио један циљ – срушити председника Србије Александра Вучића и Српску напредну странку.

Већина НАТО опозиције се од самог почетка окупила око листе Драгана Ђиласа „Србија против насиља“, а онда, временом, сви остали представници других опозиционих листа истакли су да ће после избора ући у колаиију са Ђиласовом листом.

Дакле, глас за било кога из опозиције је глас за Драгана Ђиласа. А шта то тачно значи?

То значи да гласате за насиље, малтретирање, претње, отимање, лажи… А за то постоје и јасни докази.

Вођа НАТО опозциије Драган Ђилас синоћ је на тајкунској телевизији бесомучно лагао како никада  није напао бившу супругу, као ни њеног оца, тачније његовог таста и све то пред дететом.

Наиме, Ђилас, у низу својих агресивних иступа и бахатости има и пријаву за насиље над супругом Ивом, и њеним родитељима, о чему постоје полицијске службене белешке. Њега је бивша супруга пријавила да ју је 7. децембра 2014. године малтретирао и физички злостављао, и њу и њене родитеље Ружицу и Слободана Пелевића, и то пред трогодишњом ћерком Аном.

Како смо сазнали, сукоб је настао због дадиље коју је отпустила.

До инцидента је дошло у стану на Вачару, где су, иако развод још није био окончан, живели заједно.

Ива је насиље пријавила инспекторима, а у пријави се наводи да ју је Ђилас најпре вређао, а затим претио да ће јој одузети децу.

Након свега дошао је у стан, где је физички насрнуо на супругу.

Према Ивиним речима, у сукоб се умешала и њена мајка Ружица на коју је такође насрнуо.

Како је и Ивин отац био у стану, и чуо галаму, дошао је из суседне собе и видео хаос. Покушао је да заштити Иву, али је Ђилас насрнуо и на њега.

– Тада је Драган оборио мог оца и песницом му задао ударац у пределу главе, и то све пред нашом ћерком Аном. Наставили су да се рву по поду, ја и мајка покушавале смо да их раздвојимо, а онда сам истрчала на ходник зграде и позвонила код комшија како би нам помогли, али нико није отварао врата. Драган је тада изашао из стана и, док је силазио, чула сам како неком каже да позове полицију – испричала је полицајцима.

Она је објаснила да то није био први случај да се он насилнички понашао према њој, већ ју је, док је била трудна. Ива је нагласила и да је, док је била трудна, Ђилас варао са другом женом.

Ако све ово није довољно да је глас за Ђиласа уствари глас за насиље, претње, подсетићемо вас и да су чланови и подржаваоци Ђиласове листе такође насилници.

Тако је Радомир Лазовић, са Ђиласове листе гађао флашом Синишу Малог који је у то време био градоначелник Београда.

Драган Бјелогрлић, Ђиласов гласноговорник је из чиста мира претукао редитеља Гагу Анотнијевића у Нишу, а јуче се у истом том граду смејао том нападу.

Да је глас за Ђиласа глас за отимање јасно говори и податак да је Ђилас док је био на власти отео 619 милиона евра и стрпао их у свој џеп, што је и признао.

Поред њега отимао је и Миросалв Алексић који је тасту намештао послове, али и Владимир Обрадовић чији је отац нелегално градио.

Дакле, потпуно је јасно да је глас за опозицију глас за Драгана Ђиласа, а то значи глас за насиље, претње, отимање!

 

Фото: 24sedam.rs