Политика

Вучић: Хвала грађанима на 130.000 потписа подршке

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је Српска напредна странка сакупила 130.000 потписа подршке грађана за изборне листе и да ће они који изгубе на изборима поново тражити алибије зашто су изборе изгубили.

„Хвала људима на око 130.000 потписа. Толико смо скупили, али смо предали 90 и нешто хиљада, па је изборна комисија прихватила 90.000. Јер, скупљали смо и за локал, свуда да би били први, па су били велики редови, али укупно око 130.000 различитих људи. Негде за два сата, у Војводини за сат и 40, ту је странка изузетно организована захваљујући председнику Вучевићу“, рекао је Вучић синоћ за Пинк.

Коментаришући поновне медијске нападе на своју породицу, председник је рекао да „кампања мржње према мајкама и породицама“ није оно што народ Србије жели да чује и да оне који то раде треба да буде стид.

„Срећне изборе желим грађанима, то је важно демократско питање. А да вам кажем, тражиће ови поново алибије зашто су изборе изгубили, па нека се сете и почетка кампање и свега онога што су понудили грађанима – мржња према мајкама и породицама, то није кампања коју људи Србије хоће да чују“, рекао је Вучић.

Нагласио је да је он обичан човек и да то не може да сакрије, посебно не емоције, и да људи то добро знају.

„Ја јесам обичан човек, што не могу да сакријем. Функцију заслужите поверењем грађана. Не могу да сакријем своје емоције и то људи виде по мом изразу лица, виде по свему. Ја нисам човек који би могао да игра покер или да сакрије било шта, ви на мени видите када сам радостан када отварам фабрику и када сам под великим притиском када неки странци долазе да нам прете. Не морам ништа ни да кажем људима јер све јасно“, рекао је председник.

 

Фото: Танјуг Владимир Шпорчић

 

 

Related posts

Дина Вучинић: Нови Сад добија ДВЕ НОВЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Новосадска ТВ

Вучевић: Интереси и циљеви државе увек испред страначких интереса СНС

Новосадска ТВ

Новосадски саобраћајци Јована Шукара и Дарко Младеновић спасли живот младићу

Новосадска ТВ