Србија

Српске листа: Колико још српских домаћина, српске крви, српске деце је потребно да Курти отме, пролије, испребија па да међународна заједница реагује и стане у заштиту српког народа на северу КиМ?

Након што је рано јутрос киднапован Урош Вукашиновић у Лепосавићу када је кренуо на посао од стране непознатих лица представници Српске листе постављју питање  колико још српских домаћина, српске крви, српске деце је потребно да Курти отме, пролије, испребија па да међународна заједница реагује и стане у заштиту српког народа на северу Косова и Метохије?
Чему служе стотине припадника Кфора на северу Косова и Метохије и њихове изјаве и рекламе у којима говоре да су ту да заштите мир и сигурност свим грађанима? Да ли је мир оно што живе Срби данас, породице отетих, упуцаних или пребијених Срба?
Зашто господо не ставите жицу око свих наших општина на северу па просто Северну Митровицу, Звечан, Лепосавић и Зубин Поток претворите у логор, јер се месецима осећамо као да смо у затвору?
Поставите нам жице и кажите да смо сви ухапшени, од новорођених до најстаријих, само зато што смо Срби, само зато што не пристајемо да будемо робови на тлу Европе у 21. Веку, стоји у саопштењу Српске листе.
У име српског народа месецима апелујемо на мир, а њега одавно нема за Србе на Косову и Метохији, па је просто питање да ли је заиста Курти јачи од Кфора, ЕУ, САД, Квинте, УН-а или ипак у овом прогону свега српског има нечију подршку.
Стиди се свете што ћутиш док се Срби стављају у логоре из којих један по један Србин бива одвођен у Куртијеве казамате, поручује Српска листа.

Related posts

Вучић са Мицотакисом: Срећан сам што могу да угостим великог пријатеља Србије

Новосадска ТВ

Вучић: КФОР упркос гаранцијама није заштитио Србе

Новосадска ТВ

Данас облачно и топло, у другом делу дана местимично киша и грмљавина

Новосадска ТВ