Политика

Вучић на путу за Брисел: Биће тешко, сви велики на Западу против нас

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, уочи нове рунде дијалога у Бриселу, да ће тамо бити тешко и да су против Србије „сви велики на Западу“, али да су на нашој страни право и правда и да нема предаје.

Председник је у видео поруци објављеној на Инстаграму истакао да „већ неколико дана, посебно јуче и данас, Аљбин Курти води кампању против Србије, бруталну и прљаву, и он и сви његови помагачи“.

„Укључили су све, од Шаипа Камберија до Азема Власија, свих аналитичара, свих политичара. Прете Србији, подсећају на неке старе дане, говоре о својој борби за слободу заборављајући да су се баш Срби борили за слободу, не само против терориста, већ и против НАТО агресора. Као што он (Курти) рече, проливена крв се не враћа, проливена крв за слободу не може да се врати и не сме да се заборави. Имаћу то у виду вечерас. Живела Србија! Нема предаје“, поручио је Вучић.

Председник Србије је такође написао да ће у Бриселу бити тешко и да су „против нас сви велики на Западу“.

„Ипак, на нашој страни су право и правда. Још више и важније од тога, они не разумеју колико је снажна љубав према слободи и колико јако и чврсто можете да је чувате, упркос свим притисцима“, написао је Вучић.

 

Related posts

Вучевић: Гаража Бановина биће отворена у другој половини јула

Новосадска ТВ

Момировић: У акцију „Боља цена“ укључено више од 2.500 малопроданих објеката

Новосадска ТВ

Министар Вучевић и генерал Мојсиловић посетили повређеног припадника 72. бригаде за специјалне операције на ВМА

Новосадска ТВ