Политика

Вучић: „Напредак“ омогућава простор за размену идеја и промовисање дијалога

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас промоцији научног часописа „Напредак“ и том приликом је изјавио да тај часопис већ четири године омогућава простор за размену идеја и промовисање политичке културе и дијалога.

„Поштовани уредници и сарадници ‘Напретка’, срећан сам што сам овде на промоцији вашег научног часописа, који већ четири године даје значајан допринос академској заједници, али и ширем друштву, омогућавајући простор за размену идеја и промовисање политичке културе и дијалога. Ваша мисија да обухватите теме попут међународних односа, геополитике, европских интеграција, друштвених питања, од изузетног је значаја за разумевање и унапређење политичке теорије и праксе“, написао је Вучић на свом Инстаграм налогу.

Додао је да верује да ће „Напредак“ и у годинама пред нама наставити да буде место сусрета теорије и праксе и да пружа платформу за академске ствараоце да објављују своја истраживања и анализе.

„Чиме ће наставити да доприноси бољем разумевању савремених политичких изазова и подстиче конструктиван дијалог у нашем друштву. Желим Вам много успеха у даљем раду“, поручио је Вучић.

Related posts

Данас претежно сунчано и веома топло, највише температуре од 32 до 36 степени

Новосадска ТВ

Одржана манифестација „Змајево пролеће“ у Сремској Каменици

Новосадска ТВ

Скупштина изабрала нову Владу Србије

Новосадска ТВ