Политика

Вучић: „Напредак“ омогућава простор за размену идеја и промовисање дијалога

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас промоцији научног часописа „Напредак“ и том приликом је изјавио да тај часопис већ четири године омогућава простор за размену идеја и промовисање политичке културе и дијалога.

„Поштовани уредници и сарадници ‘Напретка’, срећан сам што сам овде на промоцији вашег научног часописа, који већ четири године даје значајан допринос академској заједници, али и ширем друштву, омогућавајући простор за размену идеја и промовисање политичке културе и дијалога. Ваша мисија да обухватите теме попут међународних односа, геополитике, европских интеграција, друштвених питања, од изузетног је значаја за разумевање и унапређење политичке теорије и праксе“, написао је Вучић на свом Инстаграм налогу.

Додао је да верује да ће „Напредак“ и у годинама пред нама наставити да буде место сусрета теорије и праксе и да пружа платформу за академске ствараоце да објављују своја истраживања и анализе.

„Чиме ће наставити да доприноси бољем разумевању савремених политичких изазова и подстиче конструктиван дијалог у нашем друштву. Желим Вам много успеха у даљем раду“, поручио је Вучић.

Related posts

Вучић: Дан који ће дати снажан замах јачању односа Србије и Немачке

Новосадска ТВ

На Новом насељу настављена акција „Садимо сада за будућност Новог Сада“

Новосадска ТВ

Данас ветровито, до 19 °C

Новосадска ТВ