Нови Сад

Бесплатна радионица МЕДИЈСКА ПИСМЕНОСТ И ОДНОСИ С ЈАВНОШЋУ 24. јуна у Новом Саду

Асоцијација за афирмацију културе ово лета организује бесплатне радионице у Америчком кутку у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу за студенте и младе професионалце.

Прву у низу радионица, у Новом Саду одржаће Јована Милојчић, Дипломирани комуниколог Факултета Политичких наука са више од 19 година искуства у медијима. Као телевизијски новинар и уредник своје искуство стицала је на телевизијама ТВ Авала, ТВ Прва и ТВ Нова. Након новинарског, водитељског и уредничког посла, у последњих 10 година сарађује са великим компанијама и појединцима из различитих области на пољу ПР консалтинга и медија тренинга.

Радионица је дизајнирана да оспособи учеснике у сфери комуникација са вештинама за медијско окружење, укључујући јавни наступ, понашање испред камере, технике за медијски интервју, креирање медијских чланака и анализа истих.

У Новом Саду радионица се одржава у понедељак, 24.јуна од 18 до 19:30 часова у Америчком кутку Нови Сад, Кеј жртава рације 2б. Пријава је обавезна и можете је извршити путем гоогле форме https://forms.gl/VmcRmxdmWi5TajhG9

Радионица у Београду, одржава се у среда, 26.јун од 18 часова до 19:30 часова. у Америчком кутку Београд у Дому омладине. Пријава је обавезна и можете је извршити путем гоогле форме: https://forms.gle/mt2puFe1yF4iyFVEA