Нови СадНС сервис

Нема паузе за новосадске путаре – и данас радови на више од 10 локација

Нема паузе за новосадске путаре. И данас се ради на више од 10 локација у граду и приградским насељима. У улици Јована Обреновића у Ветернику и улици Краља Вукашина у Новом Саду, након вишедневних припрема, почели су радови на поправци коловоза. Пуном паром се већ трећи дан ради на поправци бициклистичке стазе на Футошком путу. Настављени су припремни радови за поправку улице Васе Остојића, а почеле су припреме за поправку улице Свезтозара Марковића Тозе. Такође, настављена је поправка туцаничког коловоза у улици Станислава Мајороша, док се у Поенкареовој и делу Јована Обреновића, које су асфалтиране претходних дана, уређују банкине.
У улицама Кароља Селеша у Новом Саду и Цара Лазара у Футогу у току је израда асфалтних успоривача брзине, а у улицама Петра Драпшина и Доситеја Обрадовића у Бегечу уређују се банкине.
На Темеринском путу као и на раскрсницама Булевара војводе Степе и Булевара кнеза Милоша, Максима Горког и Сремске и Максима Горког и Стевана Мусића изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.