ЗабаваНови Сад

Увертира у „СимфониФест“ Нови Сад: Дечији карневал под маскама заказан за 19. мај

Спектакуларна увертира у први фестивал класичне музике за децу „СимфониФест Нови Сад“ представљаће дечији карневал под маскама заказан за 19. мај. Узбудљиво путовање отпочеће у 17 сати од Извршног већа Војводине, где ће стотине маскиране деце, заједно са оркестром кренути у поворци према СПЕНС-у, где ће их чекати аниматори, спремни да их проведу кроз забавну авантуру.

Свако дете је добродошло да се придружи поворци, само је потребно да родитељи пријаве дете путем Инстаграм странице СимфониФест Нови Сад. Деца која буду учествовала у поворци, остварују 20 % попуста на карте за фестивал.
Весела поворка биће прилика да се деца на кратко упознају са узбудљивим тоновима Сен-Сансовог Карневала животиња, који ће уживо слушати 1. јуна у оквиру фестивала „СимфониФест Нови Сад“. Други дан фестивала, 2. јун резервисан је за „Wild symphony“ Дана Брауна. Концерти ће почети у 18 сати у великој дворани СПЕНС-а.
Не заборавите такође, да нас тог викенда чекају сјајна Зрењанинска филхармонија и диригент Стефан Зекић, као и одлични Српски симфонијски оркестар, предвођен маестром Мираном Ваупотићем.

Пратите Инстаграм страницу Удружења грађана СимфониФест Нови Сад и сазнајте све појединости о фестивалу, док своје улазнице можете пронаћи на свим Gigs Tix продајним местима, као и онлајн на њиховом сајту.
Уз музику и шарене маске ова авантура ће бити прави увод у чаролију класичне музике која нас очекује током првог фестивала класичне музике СимфониФест Нови Сад.