Политика

Скандалозни напад Ђиласовог идеолога на Српску православну цркву: Кад падне Вучић, пашће и патријарх

Након свих срамних напада на државу и председника Вучића, сада је ударио на патријарха Порфирија и Српску православну цркву.

Слободан Ступар, идеолог Ђиласове опозиције, коме је недавно засметао протест Срба на КиМ јер није био организован против Вучића него против Куртија и његовог режима, након свих срамних напада на државу и председника, сада је ударио на патријарха Порфирија и Српску православну цркву.

Ступар је на друштвеној мрежи „Икс“ рекао да када, пошто очигледно верује да ће они томе допринети, буде „пао“ председник Србије Александар Вучић, пасти и патријарх Порфирије, а да ће се Српска православна црква поцепати.

– Кад падне АВ пашће и Порфирије – све патријарх ради да тако и заврши. Поцепаће се СПЦ као што су све друге православне након пада војне хунте или комунистичких режима. Превише су биле везане за „службе“ као и ова наша сад, и само је питање како и на колико делова ће се распасти – поручио је Ступар.

Подсетимо, идеолог тајкунске коалиције „Србија против насиља“ Слободан Ступар недавно је извређао и нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића и репрезентацију када су на терен у Малаги изашли уз песму „Весели се српски роде“.

– Пева Ђоковић „Весели се српски роде“ асистирају остали из тима и организатори тв преноса то после избаце и сад те песме нема на снимку. Вероватно је сад проблем неким навијачима на нету објаснити, као и Нолету, да није добро ако немаш школе, а ни ширег образовања и културе – без трунке срама написао је идеолог Ђиласове коалиције!

Какав идеолог такви и резултати опозиције, јер једино што умеју је да мрзе и вређају све што је српско.

24sedam.rs