Забава

Симфонијски концерт посвећен Тини Тарнер поново у Новом Саду

Након успешних концерата у Београду, Зрењанину и Новом Саду, спектакуларни шоу посвећен краљици рокенрола Тини Тарнер, односно „Simply the besт“ рок симфонија, поново ће се одржати у Српском народном позоришту у понедељак 11. марта од 20 часова.

Распродат концерт Зрењанинске филхармоније у Српском народном позоришту одржан почетком новембра, као и премијерно извођење у Зрењанину крајем августа, а потом и у Београду у МТС дворани, показали су да постоји огромно интересовање за лик и дело Тине Тарнер (Tina Turner), али и спој оркестра са рок звуком.

Публика ће имати прилику да ужива у неким од њених највећих хитова као што су „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, „We don’t need another hero“, „Private dancer“, али и у неким ређе свираним, а веома значајним Тининим песмама, које нису свиране на претходним концертима.

Новитет у односу на пре је што је на сцени дата велика улога и фантастичним пратећим вокалима, који ће такође извести неколико соло нумера, а посебна посластица су кореографије кореографкиње Јоване Иконић.

Чувене баладе су и на претходним концертима разнежиле све присутне, а брзи ритмови подигли све на ноге, чему је допринело и изванредно дириговање Микице Јевтића.

Вокална солисткиња Јулијана Винцан својом појавом, енергијом, кореографијама, и наравно гласом, оживљава сећање на Тину Тарнер, а уз колеге запеваће и чувене дуете који су обележили Тинину светску каријеру.

Сви који желе да доживе вече пуно енергије, страсти, и виде шоу који распламсава сећање на рок легенде светске музичке сцене, улазнице могу да набаве путем сајта Српског народног позоришта, или на билетарници.

Подсетимо, „Simply the best“ рок симфонија полако креће и са турнејама по Европи, а први концерт заказан је за петак 18. април у Цанкарјевом дому у Љубљани.

 

Фото: Simply the besт