Политика

Овако ђиласовци реагују када их ухвате у лажи: Прво иде замуцкивање, а онда следи ,, немам шта да кажем…“(ВИДЕО)

Признао је да нема шта да каже о наводним понудама куповине одборника, јер тога није ни било

Истина није јача страна ђиласовске опозиције – пре би се могло рећи да се царство у ком њихова политика обитава назива царство лажи. Осим што воле да лажу и масовно дезинформишу грађане, то раде и поприлично глупо, па њихове лажи буду брзо раскринкане.

Врло брзо се у сопствене лажи уплету као пиле у кучину, па по правилу бивају посвађани са сопственим мислима и изјавама. Невоља свих лажова је у томе што морају јако добро да памте све детаље у којима су лагали, а пошто опозиционари превише лажу, а меморија им је премала за такве подухвате, комотно би се могла организовати рубрика двоугао у којој би били сучељени опозициони појединци сами против себе у размаку од неколико недеља или месеци.

Најновија опозициона лаж која је пала, јесте она о наводној куповини београдских одборника, односно сценарио који је опозиција измислила, по ком би Српска напредна странка поткупљивањем обезбедила већину.

Не само да је то демантовала и сама Српска напредна странка својим понашањем, тј. тиме што никакве куповине и прелетања није било, већ су то демантовали и опозиционари који су сами себи скочили у уста.

Један од лидера ђиласовске опозиције, Добрица Веселиновић, успео је у року од неколико секунди да скочи сам себи у уста и демантује самог себе, односно признао је да нема шта да каже о наводним понудама куповине одборника, јер тога није ни било.

Овако је текао разговор Добрице Веселиновића са водитељком тајкунске телевизије:

Оља Бећковић: Ви сте писали Несторовићу да јавно каже и сведочи о куповини његових одборника. А зашто Ви не кажете ко су ваши посланици за које сте рекли да је СНС хтео да их купи?

Добрица Веселиновић: Зато што нашим нису говорили о цифрама, то је било преко посредника… Да је била јасна понуда, изнели бисмо пред институцијама!

Оља Бећковић: А зашто не кажете ко су ти људи којима су нудили?

Добрица Веселиновић: Зато што немам шта да вам кажем!

Очигледно да се Добрица понаша као Бора Тодоровић у култном филму Балкан експрес, када ,,тетки носи лек“. Као што ни Бора не може да се одлучи да ли је музичар или није, тако ни немушти Добрица не може да објасни да ли је непристојних понуда било или није, већ попут вашарског шибицара збуњује јавност и грађане са типично ђиласовском преварантском причом ,, има куповине одборника, нема куповине одборника“.

 

Фото:  Amir Hamzagic/ATAImages/A.K.