Политика

Грчки премијер Мицотакис сутра у посети Србији,угостиће га председник Вучић

Председник Србије Александар Вучић угостиће сутра председника Владе Грчке Кирјакоса Мицотакиса, који ће боравити у радној посети Београду, у оквиру које ће бити одржан Српско-грчки пословни форум.

Програмом посете грчке делегације, предвидјен је тет-а-те састанак Вучића и Мицотакиса у 9.30 часова у Палати Србија, после чега ће уследити пленарни разговори делегација Србије и Грчке предвођени Вучићем и Мицотакисом, најавила је прес служба председника Србије.

Председник Србије и премијер Грчке обратиће се медијима у 10.35 часова.

У оквиру посете грчке државно-привредне делегације Србији, Привредна комора Србије (ПКС) ће уз подршку Амбасаде Грчке у Србији сутра организовати Српско-грчки пословни форум и представљање развојних пројеката Србије, саопштила је ПКС.

У уводном делу форума, који ће се одржати у Палати Србија, учесницима ће се обратити председник Србије Вућић и премијер Грчке.

Обратиће се и потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали и заменик министра спољних послова Републике Грчке Константинос Фрагојанис.

Министри у Влади Србије ће српским и грчким привредницима представити кључне развојне пројекте Србије у наредном периоду.

 

Фото: Танјуг Зоран Жестић

 

 

 

Related posts

ВУЧЕВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ Више неће бити посланик у Влади

Новосадска ТВ

У Србији је у току Национална недеља промоције дојења

Новосадска ТВ

Ватрометом истовремено у неколико градова обележен Дан државности Србије

Новосадска ТВ