Политика

Ђиласов новинар све отворено признао: Ако прозападна, тајкунска опозиција да дође на власт одмах се уводе санкције Русији

„Не постоји друго решење“

Идеолог НАТО коалиције Драгана Ђиласа и уредник тајкунских медија Слободан Георгиев, једном реченицом открио је зашто се правио хаос на улицама, као и зашто се лагало о децембарским изборима да су наводно покрадени.

Георгиев је на мрежи Икс, како каже, посаветовао због чега мора прозападна, тајкунска опозиција да дође на власт, а разлог је да би увела санкције Русији.

– И данас, као у мају 2023. бесплатно саветујем: Мора техничка/прелазна влада која би омогуићила фер изборе за 6 – 9 месеци, увела санкције Русији и обезбедила функционисање правне државе. Не постоји друго решење којим би се стање у Србији пацификовало и вратило у уставни оквир – отворено је признао директор вести на тајкунској ТВ Нова.

Подсетимо, и члан НАТО опозиције Горан Јешић, из Демократске странке Зорана Лутовца која се налази у коалицији „Србија против насиља“ тајкуна Драгана Ђиласа, практично је признао на платформи X (Твитер) спровођење антисрпске политике. Таква политика укључује независно Косово, наводни геноцид у Сребреници и КиМ, укидање Републике Српске и елементе државности за Војводину.

 

 

Фото: 24sedam.rs / Printscreen