Србија

Вучић: Занима ме само да се изборни процес што пре оконча

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не прати изјаве политичара, већ да га занима само да се изборни процес што пре оконча.

Он је новинарима у Бачком Брегу рекао да неко код нас постаје модеран брзо, али да то траје три, четири, шест месеци – сада је модерна коалиција Србија против насиља, пре тога Динкић, пре њега неко други.

Вучић је рекао да се Београд развија и да је предвиђено доста националних пројеката.

„Од метроа, возова, Београд веома брзо напредује. Провозао сам се синоћ Београдом на води, дивно изгледа, сви хотели су пуни, има доста туриста и још више ће их бити. То шта ће ко да каже од политичара и замајава народ, њихов посао“, рекао је Вучић.

На питање како оцењује „Шолакову кампању“, он је рекао да та врста лажи више не пролази.

„Они мрзе људе који другачије мисле. Три сата су они тукли полицију, лупали зграду, а онда рекли да су то радили убачени елементи. А онда су схватили да су то Алексић и Зеленовић“, рекао је Вучић.

Додао је и да нигде на свету нема да председник странке тражи да се пусти притвореник.

„Где председник странке има право да посећује притвореника када му падне на памет. Зна се како се подноси захтев. С ким хоћете да преговатате, са тужиоцем? Па то је противзаконито, са судијама – то је недозвољено, о чему ви причате. А најсмешније од свега је, када се окупе, вичу некоме лопови“, рекао је Вучић.

 

Related posts

Пошта спремна да нове пензионерске картице доставља на кућним адресама

Новосадска ТВ

Вучевић: 17. децембра одлучујемо о БУДУЋНОСТИ НАШЕ ДЕЦЕ

Новосадска ТВ

Завод за трансфузију крви Војводине: Због предстојећих празника и пуно нерадних дана у наредном периоду велики број акција

Новосадска ТВ