Нови Сад

Још само данас студенти могу да учествују на наградном конкурсу

Новосадски студенти који живе у домовима Студентског центра „Нови Сад“ још данас могу да се пријаве за учешће на литерарном наградном конкурсу „Срце мог града“. Они до поноћи на имејл studentskicentarnovisad@gmail.com треба да пошаљу текст до 500 карактера којим ће описати свој омиљени део Новог Сада.
Прво место је бицикл и бесплатна чланарина у Градској библиотеци града Новог Сада. Другопласирани рад осваја мобилни телефон и пропусницу за улазак на базене ЈП СПЦ „Војоводина“, а трећепласирани блу-тут слушалице и бесплатне улазнице за све програме Позоришта младих и бесплатне улазница за програме Студентског културног центра Нови Сад. Сва три награђена рада добијају бесплатну исхрану у студентском ресторану.
Радове ће оцењивати жири којим ће и ове године председавати Обрад Шкрбић, директор Студентског културног центра „Нови Сад“, а чиниће га представници Градске библиотеке, ЈП СПЦ „Војводина“ и Позориштем младих. Резултати ће бити објављени 15. децембра.
Конкурс поводом 8. септембра Међународног дана писмености, другу годину заредом расписује Студентски центар „Нови Сад“ у сарадњи са Градском библиотеком, ЈП СПЦ „Војводина“, Позориштем младих и Студентским културним центром „Нови Сад“.