КултураНови Сад

Још два дана до завршетка наградног конкурса „Срце мог града“

Само још два дана остало је до завршетка литерарног наградног конкурса „Срце мог града“
Студентског центра „Нови Сад“. Као и прошле године студенти који живе у студентским домовима треба на имејл studentskicentarnovisad@gmail.com да пошаљу текст до 500 карактера којим ће описати свој омиљени део Новог Сада. Конкурс поводом 8. септембра Међународног дана писмености, другу годину заредом расписује Студентски центар „Нови Сад“ у сарадњи са Градском библиотеком, ЈП СПЦ „Војводина“, Позориштем младих и Студентским културним центром „Нови Сад“.
Радове ће оцењивати жири којим ће и ове године председавати Обрад Шкрбић, директор Студентског културног центра „Нови Сад“, а чиниће га представници Градске библиотеке, ЈП СПЦ „Војводина“ и Позориштем младих. Резултати ће бити објављени 15. децембра.
Прво место је бицикл и бесплатна чланарина у Градској библиотеци града Новог Сада. Другопласирани рад осваја мобилни телефон и пропусницу за улазак на базене ЈП СПЦ „Војоводина“, а трећепласирани блу-тут слушалице и бесплатне улазнице за све програме Позоришта младих и бесплатне улазница за програме Студентског културног центра Нови Сад. Сва три награђена рада добијају бесплатну исхрану у студентском ресторану.
Конкурс траје до поноћи 30. новембра.
Први конкурс „Срце мог града“ одржан је прошле године. Укупно је стигло 170 студентских радова.