Србија

Пошта Србије запошљава достављаче и поштаре у Новом Саду и Београду

Јавно предузеће (ЈП) „Пошта Србије“ расписало је конкурс за пријем у радни однос заинтересованих на послове достављача и поштара у Новом Саду и Београду.

Како је објављено на сајту тог предузећа, потребни услови су III или IV степен стручне спреме, као и возачка дозвола Б категорије.

Додаје се да ЈП „Пошта Србије“ као друштвено одговорно предузеће које брине о својим запосленима нуди заснивање радног односа на одређено време уз могућност преласка на неодређено време и почетну нето зараду од 60.000 динара, а обезбеђени су и превентивни и редовни систематски прегледи.

Истиче се да је зарада редовна и да су запослени осигурани у случају повреде на раду, да је годишњи одмор од 20 до 30 радних дана, да се запосленима нуде и месечне стимулације и корекције зараде у зависности од учинка, као и награђивање најбољих запослених и могућност здравствене рехабилитације.

Обезбеђене су и различите врсте солидарних помоћи и континуирано стручно усавршавање запослених, међу којима је могућност стицања Ц категорије и ЦПЦ сертификата у оквиру предузећа.

Из Поште поручују да ће сви заинтересовани за посао, након пријаве у базу потенцијалних кандидата, бити контактирани од стране службе за људске ресурсе.

Заинтересовани за посао се могу пријавити преко сајта тог предузећа.

 

Related posts

Полoжени  венци  поводом Дана ослобођења Новог Сада у Првом светском рату

Новосадска ТВ

Вучић данас са председником италијанске регије Венето Луком Зајом

Новосадска ТВ

Министарство одбране: Војни синдиката Србије политиканством покушава да урушити углед Војске Србије

Новосадска ТВ