Друштво

Данас облачно, хладно и ветровито, температура до 7 °C

У Србији ће данас бити облачно и хладно, уз умерен и јак северозападни ветар који ће повремено имати и олујне ударе.

Местимично се очекује слаба киша, док ће слаб снег падати у брдско-планинским пределима, као и понегде у нижим пределима јужне и југоисточне Србије, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Више падавина биће ујутру и пре подне у Браничевском округу, источној и југоисточној Србији. На планинама се услед олујног ветра очекује стварање снежних наноса.

Дневна температура без већег колебања, од 3 до 7 °C, на планинама од -6 до 0 °C. Крајем дана и током ноћи падавине ће престати, а ветар ослабити.

У Беоргаду ће бити облачно и хладно, повремено са слабом кишом уз умерен и јак северозападни ветар који ће имати и ударе олујне јачине. Дневна температура без већег колебања од 4 до 6 °C. Крајем дана смањење облачности и слабљење ветра.

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у недељу и понедељак ујутру понегде бити слабог приземног мраза. У недељу ће бити хладно, док ће дневна температура следеће седмице бити у порасту.

Током дана биће умерено до потпуно облачно, а киша се очекује у недељу увече и током ноћи понегде у Војводини, у уторак и среду у свим пределима, а у четвртак још само на југу и истоку Србије.

Снег ће падати у брдско-планинским пределима западне и јужне Србије у среду и четвртак пре подне.

 

Related posts

Сусрет министра Вучевића и кипарског архиепископа Георгиоса

Новосадска ТВ

Председник Вучић завршио посету Америци

Новосадска ТВ

Вучић разговорао са Додиком о резолуцији, пред сусрет са патријархом

Новосадска ТВ