Друштво

Ујутру свеже уз приземни мраз, током дана сунчано и топлије

У Србији данас ујутро свеже са локалном појавом слабог приземног мраза, а у пределима јужније од Саве и Дунава местимично се очекују магла и ниска облачност, која ће се понегде задржати и током дела преподнева.
У току дана сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, увече и у току ноћи у Банату и доњем Подунављу у појачању. Најнижа температура од 0 до 6 степени, највиша од 14 до 19 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

У Новом Саду јутро свеже, на периферији града са слабим приземним мразем. У току дана сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у току ноћи у појачању. Најнижа температура од 2 до 6 степени, највиша око 18.
Према изгледима у наредних седам дана, у Србији ће у петак бити ветровито уз наоблачење, које ће местимично условити кишу.
Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар, на југу Баната, у доњем Подунављу и на планинама са ударима олујне јачине, а температура ће бити у мањем паду.
У суботу облачно с кишом, која ће на високим планинама преци у снег. У недељу пре подне престанак падавина, после подне и разведравање. Следеће седмице променљиво, повремено с кишом, на високим планинама краткотрајно и снегом, а дневне температуре биће у границама просека за другу декаду новембра.

Related posts

Петковић: Судска, а не политичка одлука, борићемо се за ослобађање ухапшених Срба

Новосадска ТВ

Вучић примио акредитивна писма новоименоване амбасадорке Индије

Новосадска ТВ

Најмлађи суграђани на новосадским пијацама

Новосадска ТВ