Избори 2023

Вучевић: „Уличарски и бедно вређају родитеље Александра Вучића“

Већ првог дана изборне кампање можемо да се уверимо у то на шта ће она заправо личити и са каквим одсуством било каквих скрупула јој „господари опозиције“ Ђилас и Шолак приступају.

У истом дану, наиме, када се на ТВ секцији медијског конгломерата Ђилас-Шолак емитује филм достојан Гебелса, у коме о председнику Србије говоре искључиво осведочени србомрсци, њихов нискотиражни таблоид „Данас“ иде корак даље и уличарски, бедно вређа родитеље Александра Вучића.

Нема никакве сумње да ће у наредних месец и по дана бити настављено својеврсно такмичење у бешчашћу између свих тих медија које повезују исти људи, исти капитал и исти презир према сопственом народу. Још пуно пута ће нас уверити у то да дно заправо не постоји, бескрајно се одбијајући о ивице здравог разума и елементарних обзира, али управо то потцењивање сопственог народа и вредности које баштинимо ће бити разлог њиховог неуспеха.

Но, нека они само раде свој посао, а на нама је да се озбиљним, одговорним и вредним радом побринемо да Србија не стане и настави да побеђује својом економијом, културом, спортом, у миру и сарадњи са свима. Живела Србија!

Related posts

Субвенције Града за осигурање усева

Новосадска ТВ

КФОР се припрема да развуче бодљикаву жицу у Звечану

Новосадска ТВ

Вучић у посети породици Николић: Људи су наша снага

Новосадска ТВ