Нови Сад

Милан Ђурић годину дана на челу Новог Сада- поручио да нема стајања

Свако има свој омиљени град. Мој је, без размишљања и без било какве дилеме, уједно и омиљени, и родни, и најлепши град на свету – Нови Сад. Сваког дана се будим са жељом да напредује још више, да буде још боље место за живот свих нас, истакао је на својој Инстаграм страници градоначелник Новог Сада Милан Ђурић.

– Чврсто сам решен да не смемо да станемо, да не смемо да пропустимо ни једну шансу која ће допринети даљем развоју нашег града. И тако већ више од 11 година, од када имам ту ретку привилегију да радим за свој град, најпре као део тима мог пријатеља и колеге Милоша Вучевића. И овог 26. октобра, годину дана након што сам изабран за градоначелника Новог Сада, желим само једно да поновим – ништа нас неће поколебати да остварујемо снове наших предака, каже Ђурић.

Нови Сад је понос свих нас – нагласио је Ђурић и додао:

– Он је наш одраз у огледалу. Град који гради три нова моста, брзу пругу, нови аутопут, вртиће, школе, амбуланте, фабрике.. Град који незаустављиво расте, развија се и остварује историјске резултате у свим сегментима живота. Град који негује наслеђе својих предака, враћа сјај старом новосадском Алмашком крају, али и Спенсу. Град који даје шансу младима и гради мрежу културних станица.. Наш Нови Сад – носилац дупле европске круне! Идемо даље! Нема стајања, истакао је он.

Related posts

Почели републички, покрајински и локални избори у Србији

Новосадска ТВ

Вучић разговарао телефоном са председником Казахстана Токајевим

Новосадска ТВ

Састанак министара одбране Србије и Турске

Новосадска ТВ