Србија

Осуђујемо лицемерје: Бошко Обрадовић „бранитељ“ Косова са Дедиња

Грађани Србије, време је да ставимо тачку на лицемерје које се одвија у лажним патриотским политичким редовима.

КП Наши скреће пажњу на Бошка Обрадовића, лидера покрета Двери, који издаје саопштења о одбрани Косова и Метохије док ужива у луксузу елитног београдског насеља Дедиње, познатог по својим милионерима.

Док се Бошко Обрадовић представља као „бранитељ“ српских интереса на Косову и Метохији, његово место пребивалишта, Дедиње, није баш симбол солидарности и суживота са народом. Док се многи на Косову боре за своје домове и идентитет, Обрадовић издаје саопштења из насеља у којем просечни грађанин нема ништа заједничко са њим.

Питамо се како лидер који живи у окружењу луксуза и привилегија може да разуме стварне проблеме и изазове са којима се суочавају људи на Косову и Метохији. Да ли се то зове „блискост са народом“?

Позивамо Бошка Обрадовића и друге политичаре који се крију иза патриотизма да се спусте са Дедиња и стварно саслушају гласове грађана. То је једини начин да се постигне стварна промена и заштите српски интереси на Косову и Метохији.

Изолација у елитном насељу и играње политиком не доприносе разумевању потреба и брига обичних људи, посебно Срба на КиМ.

Инфо тим КПН