Нови Сад

Привремена обустава саобраћаја због изградњe канализације јужно од Улице Марије Бурсаћ

Због радова на изградњи канализације отпадних вода, од среде 20. септембра, до понедељка 6. новембра 2023. године, одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја у Ветерничкој улици у насељу Адице, на деоници од Улице Марије Бурсаћ до канала Т-803.

Радови се изводе у оквиру прве фазе изградње канализације отпадних вода јужно од Улице Марије Бурсаћ до канала Т-803 у насељу Адице у Новом Саду. Новопланираном канализационом мрежом, укупне дужине 3925 метара, биће обухвећен део Ветерничке улице, као и улице Атинска (3 крака), Јефимијина (1 крак), Јована Коњевића (2 крака), Миленка Шербана (2 крака), Николе Алексића, Нова 4, Палићка (2 крака), Стевана Синђелића, као и кракови 1, 2, 3, 4 и 5, који се налазе мимо наведених улица.

Вредност инвестиције је 208,7 милиона динара, а рок за извођење је 240 календарских дана од дана увођења извођача у посао.

Биће ово значајан инфраструктурни искорак за једно од најбрже растућих градских насеља. У протеклих десет година на територији Адица изграђено је 16 километара канализације отпадних вода, а крајњи циљ је да, у што краћем временском периоду, комплетно насеље буде покривено канализационом мрежом.

Related posts

Почело прикупљање потписа за сммену градоначелника у Косовској Митровици

Новосадска ТВ

Брнабић: Нико неће бојкотовати изборе, не излазе само тамо где виде да су слаби

Новосадска ТВ

У Пекингу потписани билатерални документи између Србије и Кине

Новосадска ТВ