Друштво

Данас преподне сунчано, поподне умерено облачно, и даље топло

У Србији ће данас преподне бити претежно сунчано, а по подне мало до умерено облачно, суво и даље веома топло за ово доба године.

Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 19 °C, а највиша од 30 до 34 °C. У току ноћи на северу Србије локална појава краткотрајне кише.

У Београду ће током преподнева бити претежно сунчано, а по подне мало до умерено облачно, суво и даље веома топло за ово доба године. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура око 19 °C, а највиша око 33 °C.

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се очекује променљиво време уз смену сунчаних и облачних интервала и уз локалне појаве краткотрајне кише или пљуска са грмљавином.

Температура ће бити у паду за 5 до 7 степени, али ће дневне максималне вредности и даље бити изнад просека за другу декаду септембра – у већини места у интервалу од 26 до 30 °C.

Топлије ће бити у још четвртак (14. септембра) на југу Србије – до 33 °C, док се са поновним приливом топлијег ваздуха из Средоземља максималне вредности мало изнад 30 °C у осталим пределима поново очекују почетком наредне седмице (19. септембра). Крајем периода, у среду (20. септембра) очекује се пролазно наоблачење и освежење с кишом, пљусковима и грмљавином.

Related posts

Вучић: Изградњом обилазнице Крагујевац решава већину инфраструктурних проблема

Новосадска ТВ

Вучевић: Више не ћутимо о нашим жртвама и неправди НАТО бомбардовања

Новосадска ТВ

Jутро после дијалога у Бриселу у Косовској Митровици ухапшен још један Србин

Новосадска ТВ