ЗабаваНС сервис

Супер уторак 29. августа у биоскопу Cineplexx Promenada

Биоскоп Cineplexx Promenada обрадоваће своју публику у уторак, 29. августа, када ће цена улазница износити 200 динара за све формате, без доплате за 3Д, МX4Д и специјална седишта! Улазнице су у продаји. Због великог интересовања улазнице није могуће резервисати, те је омогућена искључиво физичка продаја на благајнама Cineplexx Promenadе или онлине продаја.

Уживање уз актуелне филмове, удобне биоскопске сале и најбољи квалитет слике и звука, заштитни су знак биоскопа Cineplexx, који ће 29. августа наградити своје верне посетиоце супер ценом улазница!

Неки од наслова који ће се наћи на репертоару овог супер биоскопског дана су нановији филмски хит снимљен према истинитом догађају, “Гран Турисмо”, један од најгледанијих и филм са највећом зарадом који је режирала жена, “Барби”, експлозивни биографски трилер, “Опенхајмер”, Кристофера Нолана, узбудљиви “Мегалодон 2: Амбис”, застрашујућа адаптација једног језивог поглавља популарног хорор романа “Дракула”, “Дракула: Буђење зла”, филм о новом суперхероју ДЦ универзума “Плава буба”, живописни анимирани филм “Мавка заштитница шуме” и други.

Улазнице за Супер уторак у биоскопу Cineplexx Promenadа су у продаји на благајни биоскопа и онлине путем апликације CineplexxRS. Обезбедите своје место на време.