Нови СадНС сервис

У понедељак почињу радови на Булевару кнеза Милоша

Град Нови Сад, приступиће радовима на рехабилитацији коловозне конструкције  на Булевару кнеза Милоша, од понедељка 14. августа 2023. године на саобраћајници која представља државни пут .

Ови радови ће трајати према планираној динамици од 14. августа 2023. до 22. октобра 2023. године.

Како би се у што мањој мери реметили саобраћајни токови на Булевару, радови ће се реализовати фазно, по деоницама, тако да у сваком моменту буде проходна по једна коловозна трака.

Прва фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе  у Новом Саду, (без раскрснице) Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.

Друга фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе, у Новом Саду, укључујући и раскрсницу Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.

Трећа фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у десној коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе, у Новом Саду, (без раскрснице) Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.

Четврта фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у десној коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе, у Новом Саду, укључујући и раскрсницу Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.

Јавност ће благовремено бити обавештена о томе на којим деоницама и у ком периоду се изводе радови како би се, ради спречавања гужви у саобраћају, избегавао овај путни правци и користила алтернативна решења.

Радови се изводе у оквиру Програма одржавања објеката путне привреде, са циљем побољшања услова за безбедније и лакше одвијање саобраћаја, нарочито на главним и изразито фреквентним саобраћајницама.

Апелује се на све учеснике у саобраћају да буду стрпљиви, повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.

 

Related posts

УДАРИ ГРОМА ИЗАЗВАЛИ 20 ПОЖАРА ШИРОМ СРБИЈЕ Војска Србије спасила 18 људи од суперћелијске олује: Људи били ЗАРОБЉЕНИ у аутомобилима и кућици за наплату паркинга

Новосадска ТВ

Градоначелник Ђурић с путарима у Сремској Каменици

Новосадска ТВ

Ухапшена тројица малолетника који су претили да ће оружје понети у школу

Новосадска ТВ