Нови Сад

Одржана седница Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада

Данас у Градској кући одржана је 5. седница Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада на којој су чланови штаба једногласно донели закључак да се позову друштвено одговорни привредни субјекти који располажу механизацијом и који желе да узму учешће у пружању помоћи грађанима и Граду Новом Саду у отклањању последица насталих дејством олујног ветра, праћеног јаком кишом и атмосферским пражњењем које су дана 19. и 21. јула 2023. године захватиле територију Града Новог Сада.
Град Нови Сад је обезбедио посебну телефонску линију 021 4882 777 на којој ће бити организована свакодневна дежурства у периоду од 08,00 до 20,00 часова, а по потреби и дуже како би се евидентирали привредни субјекти ко желе да узму учешће у пружању помоћи..
Такође у просторијама месних заједница обезбедиће се свакодневно дежурство у периоду од 08,00 до 20,00 часова, а по потреби и дуже, а грађанима су доступне телефонске линије месних заједница за пријаву последица насталих дејством олујног ветра, праћеног јаком кишом и атмосферским пражњењем.
Град Нови Сад још једном упућује апел својим суграђанима да поштују безбедносне прописе и уколико се у току временских неприлика нађу на небезбедним локацијама у Граду поштују упутства које је прописао Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова.

Related posts

Брзом интервенцијом екипа ЈКП Водовода и канализације краткотрајан прекид у испоруци воде у појединим деловима града је стабилизован

Новосадска ТВ

Вучић: Србија доследна у залагању за стварање атмосфере узајамног поверења

Новосадска ТВ

90. Међународни пољопривредни сајам

Новосадска ТВ