Нови СадНС сервис

ГСП: Привремена измена трасе линија 12, 60, 61, 62, 63, 64, 69 од сутра

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, данас се привремено се мењају трасе аутобуских линија 12, 60, 61, 62, 63, 64 и 69. Због реконструкције коловоза на Булевару ослобођења, на траси од Булевара цара Лазара до улица Максима Горког/Браће Рибникара, режим саобраћаја до завршетка радова биће измењен на следећи начин:

ЛИНИЈА 12

Смер са Телепа
На раскрсници Булевар цара Лазара/Булевар ослобођења аутобуси саобраћају право Булеваром цара Лазара, скрећу лево у Стражиловску улицу, настављају Улицом Жарка Зрењанина до Извршног већа и даље редовном трасом.

Смер из центра
Из Улице Жарка Зрењанина аутобуси скрећу лево у Стражиловску, затим десно на Булевар цара Лазара и саобраћају до раскрснице са Булеваром ослобођења, настављају право и даље се крећу својом трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ ЛИНИЈЕ 12 КОРИСТИ СЕ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

ЛИНИЈЕ 60, 61, 62, 63, 64 и 69

Смер од Железничке станице

На раскрсници Булевара ослобођења и Футошке улице аутобуси скрећу лево у Јеврејску улицу, затим десно на Булевар Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина, продужавају право и настављају својом редовном трасом.

Смер према Железничкој станици

Аутобуси саобраћају редовним трасама.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ ЛИНИЈА 60, 61, 62, 63, 64 И 69 КОРИСТЕ СЕ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

За време трајања радова укида се аутобуско стајалиште линија 7Б, 12, 19, 68, 71, 72, 73, 74 и 76„Булевар ослобођења – Булевар Цара Лазара“ на Булевару ослобођења испред тржног центра „ПРОМЕНАДА“.

 

Related posts

Вучић: Ако се изгласа резолуција о Сребреници, тражићемо нестално место у СБ УН

Новосадска ТВ

Звук машина на једном од НАЈФРЕКВЕНТНИЈИХ путева у Војводини Санација саобраћајнице Меленци-Башаид државу кошта ДВА милиона евра, а мештани ће добити и кружни ток

Новосадска ТВ

Градоначелник Ђурић отворио САЈАМ ТУРИЗМА

Новосадска ТВ