Србија

Вучић: Албански полицајци уперили пушке у Данила, нису му скинули мајицу

Председник Србије Александар Вучић саопштио је да су албански полицајци код Подујева, у његовог сина Данила, који је био на КиМ на скупу у Грачаници поводом Видовдана, уперили пушке тражећи да по сваку цену скине мајицу с натписом „Предаја није опција“, али да то нису успели.

„Тек сада сам сазнао шта се све дешавало на КиМ“, написао је председник Србије нешто после поноћи на Инстаграму.

„Последњи пут када су зауставили Данила, недалеко од Подујева, албански полицајци тражили су да, по сваку цену, скине мајицу на којој је писало ‘Предаја није опција’. Данило није пристао, а онда су уперили пушке у њега и питали ‘Име оца?’ Он је одговорио: ‘Александар! То је мој тата и ваш председник!’ Мајицу му нису скинули, образ му нису укаљали. Предаја није опција!“, навео је председник Србије.

Вучић је раније синоћ изјавио да су тзв. косовски полицајци аутомобил у коме је био његов син три пута заустављали и претресали.

„Честитам Аљбину Куртију на храбрости. Курти није тако храбар када је у мом друштву, али јесте када пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци. Само нек настави. Предаја није опција, за то би се неки уплашили“, рекао је Вучић.

 

Фото: Инстаграм buducnostsrbijeav

 

Related posts

Брнабић: Јабланички и Топлички окрузи развијају туристички потенцијал

Новосадска ТВ

Градски дерби у шеснаестини финала Купа Србије

Новосадска ТВ

Вучић: До 2028. све избегличке породице из БиХ и Хрватске добиће станове

Новосадска ТВ