Друштво

И ове године возом на EXIT! Додатни поласци на релацији Београд – Нови Сад

EXIT фестивал и Србија воз поново су одлучили да обрадују фестивалску публику, те да им олакшају и убрзају пут до Петроварадинске тврђаве! И ове године од 6. до 9. јула епицентар забаве биће на Тврђави, а специјално за ту прилику уводе се посебне линије возова на релацији Београд – Нови Сад. Захваљујући додатним поласцима возова за време трајања фестивала посетиоцима из Београда до Exita и назад требаће мање од сат времена. EXIT и Србија воз на овај начин поново ће свим посетиоцима омогућити како брзо и удобно, тако и безбедно путовање, и позивају све посетиоце да искористе ову фантастичну прилику, користе воз као превозно средство, и тако доживе врхунско фестивалско искуство!

Поред више од 30 редовних дневних полазака, биће организовани и додатни поласци.  Возови ће кретати из правца Београда према Новом Саду у 00:00 и 01:00 час, те из правца Новог Сада према Београду у 1:30, 2:30, 3:30 и 4:30 часова.

Сви возови стајаће на железничкој станици Петроварадин, у непосредној близини Тврђаве, као и на станицама Нови Београд, Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка, Сремски Карловци и Нови Сад, чиме ће долазак и одлазак на фестивал возом бити омогућен и за све посетиоце са ових локација.

Карте за додатне линије доступне су за куповину путем мобилне апликације или wеб сајта Србија Воза уз попуст од пет одсто, као и на благајнама и картоматима.

У EXIT Универзум од 6. до 9. јула уз подршку Горког Листа слећу предводници најтраженије турнеје на свету The Prodigy, реп богови Wu-Tang Clan, Греми рекордер Skrillex, као и број један светске електронске сцене Eric Prydz, затим Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy и многи други.

Улазнице су доступне на сајту фестивала, као и на Gigs Tix продајним местима и онлине.

Related posts

У Србији данас сунчано и топло, до 32 степена

Новосадска ТВ

Фудбалери Србије ремијем са Бугарском изборили историјски пласман на Европско првенство

Новосадска ТВ

Новосадски прваци и ове године добијају бесплатне уџбенике

Новосадска ТВ