Хроника

Дубона: 8 мртвих, 13 рањених потрага за убицом у току

У центру села Дубона и даље су присутне полицијске снаге, а како незванично сазнајемо у току је претрага терена у атарима у околини села, где је могуће да се УБ, осумњичени за убиство осморо и рањавање тринаесторо људи скрива. У потрази за њим ангаживано, како сазнајемо на лицу места, 600 припадника полицијских снага, међу којима су припадници САЈ, иЖандармерије.  Министар полиције, Братислав Гашић, који се од синоћ налази на терену, окарактерисао је овај злочин као терористички акт.

Подсетимо, синоћ око 22:30, осумњичени У.Б. пуцао је из аутоматског оружја, по које је, наводно отишао после за сада неразјашњење свађе. Он је у центру села убио двадесетједногодишњег припадника МУП-а и његову сестру, која је како сазнајемо рођена 2004. године. Крвави пир наставио је и у оближњим селима Мало Орашје и Шепшин.

Тринаесторо повређених превезено је у Ургентни центар, КБЦ Драгиша Мишовић и у болницу у Смедереву. Како незванично сазнајемо, седморо повређених је у критичном стању.

У центру села Дубона, поред јаких полицијских снага, присутне су и бројне телевизијске екипе, а приметно је и премештање полицијских снага који и даље трагају за Урошем Б.

 

Related posts

Одбојкаши Војводине освојили Супер Куп Србије

Новосадска ТВ

У пуцњави код Хоргоша три мигранта страдала, један рањен

Новосадска ТВ

Ђурић: Долази још један светски гигант

Новосадска ТВ