Забава

Хала 2: Велика хип-хоп журка уз Bad Copy 13. маја

„Љубав или пиво“, „Откуцаји“, „Кафа“, „Металац“ – хитови су који ће одјекивати Халом 2 Новосадског сајма 13. маја јер ће публика имати прилику да ђуска уз популарни хип-хоп састав Bad Copy.

Хип-хоп група Bad Copy настала је у Београду 1996. године, када су је основали Ајс Нигрутин (Владан Аксентијевић) и Мики Бој (Милан Шапоња). Након Микијеве смрти 1999. године, група паузира са радом, а наредне године јој се прикључују Sky Wikluh (Ђорђе Миљеновић) и Тимбе а.к.а. Timjah da Sensei (Рашид Куртановић).

Њихове песме препознатљиве су по духовитим текстовима и жаргону који користе, а сматрају се једним од пионира хип хоп музике у Србији. Иза себе имају четири студијска издања „Орбод мебеј“ (1996), „Све сами хедови“ (2003), „Најгори до сада“ (2006) и „Кригле“ (2013), на којима су угостили велика имена домаће хип хоп сцене, попут Шкаба, Еда Маајке, Бване и многих других.

Овај београдски хип хоп трио, са увек занимљивим хумористичким приступом уличном животу, убрзо је постао јако популаран и неизоставни део престоничких журки. Сада ће без сумње у Новом Саду направити одличну журку, а сви заинтересовани улазнице могу пронаћи на свим Гигстиx продајним местима, по цени од 1000/1500 динара.