Нови Сад

Градоначелник Ђурић: Град Нови Сад води рачуна о стамбеном збрињавању суграђана, а нови јавни позив за куповину станова расписан је до 5. маја

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић истакао је на свом Инстаграм профилу да Град Нови Сад континуирано води рачуна о стамбеном збрињавању својих суграђана, како оних у тежем социјалном положају, затим оних који имају статус избеглих и расељених лица, тако и ратних војних инвалида или чланова породице палог борца.
Он је такође додао да је у претходне три године, реализовано четири поступка стамбене подршке, а резулат тога је укупно продатих 56 станова по посебним условима. У току је нови јавни позив који ће трајати до 5. маја, за куповину станова у јавној својини Града по непрофитним условима. Ради се о 25 станова у Новом Саду у Улици Момчила Тапавице бб, ламела пет, за двочлана, трочлана, четворочлана и петочлана домаћинства.
Суграђани могу да погледају услове на сајту града www.novi sad.rs у секцији Актуелни документи, и конкуришиу уколико их испуњавају.

https://www.instagram.com/p/CrIXs1TqpZB/?utm_source=ig_web_copy_link