Политика

НАКОН ЈУЧЕРАШЊЕ ЦЕЛОДНЕВНЕ ДЕБАТЕ ПРЕДСЕДНИК У ОБИЛАСКУ ДОМА ЗДРАВЉА: Разговарао с особљем и грађанима

„Председниче, добро дошли, мучи ме једно питање“, упитала је једна мештанка, а ево који је одговор добила

Председник Србије Александар Вучић данас наставља обилазак Подриња и своје радне обавезе.

Вучић је нешто после 7.30 стигао у обилазак болнице у Лозници где се данас одржавају превентивни прегледи за грађане тог града.

Председник је поразговарао са медицинским особљем, али и грађанима који су поранили на бесплатне превентивне прегледе.

– Утолико сам срећнији што ово не постоји нигде на свету, од здравља људи нема ништа прече! Замислите шта ово значи за нашу земљу, колико ће живота бити спасено, казао је Вучић додавши да ове недеље не може али да „ћемо следеће и ми старији отићи да се прегледамо“.

– Овакве болнице нема ни у Шиду, ни у Шапцу ни у Сремској Митровици- рекао је Вучић гледајући најсавременије апарате о којима је стручно говорио и објашњавао министар Лончар.

Наиме, министар Златибор Лончар је рекао да овог јутра широм Србије у чак 200 здравствених установа грађани могу да се прегледају бесплатно, без заказивања и без здравствене књижице.

Foto: Screenshot Pink TV

– Председниче, добро дошли! Много сте јак човек, само што им шерпе не купујете и децу чувате… Мучи ме једно питање, ево дочекала сам да питам – пришла је председнику грађанка из Крупња која је питала има ли шансе да се уради нешто да иде раније у пензију, не само она него жене уопште, јер она ево са 60 година стоји за машином поред колегинице од 30. Каже, тешко је у тим годинама радити… Председник је потом објаснио како стоје ствари.

– Мој одговор вам се неће свидети, знате животни век жена данас је много дужи што некад није био случај- рекао је председник.

За 9.00 часова предвиђен је обилазак комплекса Цркве Успења пресвете Богородице.

kurir.rs/novosadska.tv

Foto: Screenshot Pink TV

Related posts

Шта симболизује ЦВЕТ НАТАЛИЈИНА РАМОНДА?

Новосадска ТВ

Петковић: Србима не треба помоћ оних који пуцају на њихову децу већ слобода

Новосадска ТВ

РХМЗ упозорава на нови талас високих температура

Новосадска ТВ