Друштво

Пузовић:ПУТЕМ МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ,путници Србија воза ОСТВАРУЈУ ПОПУСТ

Извршни директор за саобраћај и комерцијалне послове „Србија воза“ Зоран Пузовић позвао је данас путнике да користе мобилну апликацију и тако остваре попуст од 10, уместо досадашњих пет одсто на цену карте.

„Од 1. септембра примењиваће се фиксна накнада за куповину карата у возу која ће износити додатних 500 динара на основну цену карте”, подсетио је Пузовић за Танјуг.

Он је рекао да, поред најављеног поскупљења цена возних карата“, уз које ће воз и даље бити најповољнији вид превоза, од почетка месеца за куповину карата путем Србијавоз мобилне апликације сви путници ће моћи да остваре попуст од 10, уместо досадашњих пет одсто.

Он је објаснио да ће додатно, сви путници који су карте купили преко мобилне апликације већ од овог месеца добијају пуш нотификације са обавештењима о евентуалним одступањима од планираног реда вожње у поласку, као и током вожње.

“С обзиром на то да је корисничко искуство наших путника, поред безбедности, приоритет у пословању Србијавоза, а да су у претходном периоду забележене повећане гужве, од 1. септембра примењиваће се фиксна накнада за куповину карата у возу која ће износити додатних 500 динара на основну цену карте”, рекао је Пузовић.

Према његовим речима, накнада се уводи у циљу ефикаснијег управљања капацитетима и обезбеђивања максималног комфора за путнике.

„Имајући у виду да је обезбеђено неколико начина за куповину карата пре почетка путовања – Србијавоз апликација и сајт, картомати и благајне, овим путем позивамо путнике да своје карте обезбеде пре уласка у воз како не би сносили додатне трошкове за издавање карте током вожње”, рекао је Пузовић.

Он је додао да ће, поред постојећих, до краја августа путници моћи да користе и 23 нова картомата који ће радити 24 часа на станицама широм Србије, а још 35 картомата биће инсталирано до краја године.

“Србијавоз ће и у наредном периоду наставити да унапређује корисничко искуство и настојати да путовање железницом, које представља еколошки најприхватљивији и најповољнији вид превоза, учини још удобнијим и приступачнијим за све путнике”, рекао је Пузовић.

 

Фото: Танјуг Страхиња Аћимовић

 

Related posts

Возови на брзој прузи Београд-Нови Сад и даље КАСНЕ ДО 10 МИНУТА ЗБОГ КРАЂЕ КАБЛОВА

Новосадска ТВ