Нови Сад

(ФОТО) ОДЛАЗАК ИЗ РОДИТЕЉСКОГ ДОМА Студенти полако траже станове, цене НАЈВИШЕ у овим деловима града, а упоредили смо НИШ и НОВИ САД

Да би се уселили у октобру у гарсоњере до 30 квадрата, бруцоши, али и старији студенти, морају да издвоје између 250 и 350 евра, у зависности од локације и опремљености. Све то под условом да власници станова не подигну цене до тада.

Потрага за становима у Српској Атини увелико је почела. Цене варирају, а студенти који нису успели да добију домове мораће да издвоје и позамашне суме за живот у другом највећем граду у Србији.

Цене сличне као протеклих година

Цене станова за издавање пред почетак нове школске године, нису се мењале, у поређењу са истим месецима ранијих година.

Гарсоњере до 30 квадрата, бруцоши, али и старији студенти, плаћају 250 до 350 евра, у зависности од локације и опремљености. Све то под условом да власници станова не подигну цене до тада.

Foto: Printscreen oglasi.rs

Ако студенти планирају живот са цимером у једноиподобном или двособном стану, већем од 40 квадрата, цене се крећу од 350 до 500 евра.

У Новом Саду је последњих деценија све веће интересовање инвеститора за подизање нових стамбених јединица- град је постао престоница ИТ индустрије, све више младих нашло је дом у Српској Атини због многобројних погодности. Новоградња у многим деловима града је висока те за станове у тим зградама први станари за празне станове издвајају и 600 евра!

Највише цене станова су у Старом граду, Подбари, као и на Лиману I и II.

Упоредили смо Ниш са Новим Садом

Одлучили смо и да упоредимо два највећа града у Србији, након престонице, Ниш и Нови Сад. Просечна цена гарсоњере у највећем граду на југу земље износи 214 евра, док за станове веће квадратуре треба издвојити и до 400 евра.

novosadska.tv

Foto: Screenshot oglasi.rs/Pexels/Ilustracija

 

Related posts

Вучић: ЕУ за пругу Ниш – Димитровград Србији поклонила 80 милиона евра

Новосадска ТВ

Јавни оглас Министарства одбране за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока

Новосадска ТВ

У Србији данас претежно сунчано, до 31 степен

Новосадска ТВ