Политика

Месаровић пружила подршку Вучићу: Кампања мржње коју настављају само су још једна у низу потврда да је опозиција дотакла дно дна

Константни напади на председника Александра Вучића и његову породицу, показују право лице опозиције која не зна ништа друго осим да напада, подстиче насиље и мржњу, истакла је министарка

Министарка привреде у Влади Србије Адријана Месаровић најоштрије је осудила на друштвеним мрежама нападе на председника Вучића.

-Најоштрије осуђујем поруке мржње и поруке које имплицирају на одузимање живота нашег председника Александра Вучића, који се на све могуће начине бори за нашу Србију и све њене грађане. Кампања мржње коју настављају само су још једна у низу потврда да је опозиција дотакла дно дна, да немају ни план ни програм, и да не презају ни од чега у борби за фотеље, без избора.

Пуна и безрезервна подршка нашем председнику Александру Вучићу у часној и достојанственој борби за нашу Србију, за веће плате и пензије, бољи животни стандард и економски напредак, за будућност!

Фото: Влада Републике Србије