ЗабаваНови Сад

Rock el Clasico први пут у Новом Саду и то на отвореном

Виртуози, сваки у свом музичком жанру, Стефан Миленковић и Неле Карајлић, доносе спектакл који ће публици пружити потпуно ново искуство уживања у музици, концертом „Rock el Clasico“, 30. августа на крову ТЦ Променаде, у Новом Саду.

Са почетком у 20 часова, Миленковић и Карајлић одвешће публику на незаборавно путовање у ком не постоје баријере између рока и класичне музике, као ни границе у експериментисању за ова два врсна музичара.

Први „Rock el Clasico“ у Новом Саду биће реализован у оквиру музичке сезоне 2023/2024 Градске концертне дворане, у организацији Културног центра Новог Сада.

Уз Нелета Карајлића и Стефана Миленковића, наступиће и бенд Осиромашени уранијум, који чине: клавијатуриста Владимир Ђедовић, гитариста Иван Зорановић, гитариста Александар Црнатовић, бубњар Игор Јовчић и тенор Немања Црнатовић, као и ГРМИ (гудачка репрезентација младих инструменталиста), коју чине: виолина Софија Главичић, виолончело Магдалена Матић, виолина Оливера Митровић, виола Ања Милошевић, виолина Јована Савић и виолина Дуња Стојковић.

Улазнице се могу пронаћи на продајним местима Гигстикс-а и онлајн на сајту gigstix.com