Забава

Концерт бендова Colour Haze и Smokemaster 4. октобра у СКЦНС Фабрика

Психоделични рок бендови из Немачке, Colour Haze и Smokemaster, наступиће 4. октобра у СКЦНС Фабрици. Улазнице могу да се купе на сајту хttps://new.gigstix.com/event/colour-haze-i-smokemaster-novi-sad-04-oktobaр-2024/ и продајним местима Гигстиxа.

Early bird улазнице коштају 1.500 динара, док ће редовна цена у претпродаји бити 2.000 динара. На дан концерта улазница ће коштати 2.500 динара. Врата и билетарница Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.

Colour Haze је бенд из Минхена, који ове године слави 25 година постојања. Дуги низ година представља институцију на немачкој психоделичној и хеви рок сцени. Бенд маестрално исцртава пределе и звучна окружења својом музиком. И баш као у природи, у њиховом звучном свету дешавају се успони и падови. Нежне, тихе мелодије лебде кроз простор и добијају на интензитету, а опуштени и специфични ритмови нижу се, стварајући привлачан хипнотишући гроове. Уз Colour Haze наступиће психоделични рок бенд Smokemaster из Келна. Њихов звук настаје под утицајем бендова The Doors, King Gizzard and the Lizzard Wizard, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane, Wand, Jacco Gardner, Brian Jonestown Massacre, Tess Parks, Sir Robin и the Longbowmen.

 

Фото: СКЦНС