Политика

Понош оштро критиковао Манојловића: Завирује нама у новчаник, а њега финансирају страни центри

Жестоки рат унутар српске опозиције је толико ескалирао да то више није могуће прикрити, нити се више опозиционари уопште труде да сакрију сукоб.

Толико су међусобно завађени у сусрет изборима 2. јуна, да се ту више не зна ни ко пије ни ко плаћа. Један од најжешћих сукоба на опозиционом полу политичке сцене, од неколико актуелних, јесте свакако сукоб на релацији Саво Манојловић – Драган Ђилас.

У том сукобу, на Ђиласову страну је стао чувени НАТО генерал са хрватском путовницом, Здравко Понош, лидер некакве комби странчице, која се зове Србија Центар и за коју је мало ко чуо сем поноша.

Овај дезертер и уништитељ српске војске док је био начелник Генералштаба, сада је ударио на рокфелеровца Сава Манојловића, а врхунац примедбе је то што га је оптужио да им “завирује у новчаник“ и да га “финансирају  стране НВО и центри моћи“, што је истина поштено говорећи.

Рекло би се, народски, ударио тук на лук. Понош сигурно најбоље зна како је то радити у интересу страних НВО и како је то завиривати у туђи новчаник, а највише у новчанике грађана Србије.

На крају шта рећи, него да је сорошевац Саво Манојловић ниско пао када је дочекао да га дезертер Понош прозива и дели му лекције.

Не само Понош и Манојловић, већ је и целокупна опозиција дотакла дно и све што ружно кажу једни о другима у жару борбе за опозициони престо и првонаклоност страних агентура – највероватније је тачно. Чак је истина вероватно и много гора од тога.

У сусрет изборима опозициони карамбол је већ почео, а гледаоци са стране само могу да узму кокице и да посматрају тај “спектакл“.

 

Фото: 24 седам