Србија

У Србији данас облачно, на планинама провејавање слабог снега

У Србији ће данас, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити претежно облачно, понегде на планинама провејаваће слаб снег.

У Војводини ујутро слаб мраз и понегде магла, током дана променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни, током ноћи у скретању на југоисточни.

 

Најнижа температура од -4 до 2, највиша од 3 до 7 степени Целзијуса. Увече и ноћу делимично разведравање, а по котлинама, речним долинама и низијама местимично формирање магле. У Београду ујутро и делом преподнева у нижим деловима града магла.

Током дана променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб, северни и североисточни, током ноћи у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша око 4 степена Целзијуса.
Увече и током ноћи поново формирање магле. Средином наредне седмице ујутро мраз интензитета од минус 7 до 0, а по котлинама, речним долинама и низијама магла која се понегде може задржавати и дуже током дана.
У осталим крајевима суво са сунчаним интервалима.

У четвртак после подне на северу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима наоблачење са слабом кишом, на високим планинама са слабим снегом. У петак претежно облачно, местимично са слабом кишом, на високим планинама са слабим снегом.

За викенд суво уз краткотрајно разведравање. У понедељак, 5. фебруара ново наоблачење са кишом.

Related posts

ПОСТАВЉАЈУ СЕ ЗАШТИТНИ СТУБИЋИ око уличних травњака! Из ЗЕЛЕНИЛА поручују: Чувамо зелене површине од НЕСАВЕСНИХ ВЛАСНИКА возила

Новосадска ТВ

Кошаркаши Денвера освојили прву титулу НБА шампиона, Јокић МВП финала

Новосадска ТВ

У Србији данас облачно, хладно и суво, температура до 4 степена

Новосадска ТВ