Политика

Вучић: Водићемо политику СТАБИЛНОСТИ, ОДГОВОРНОСТИ И ДАЉЕГ НАПРЕТКА НАШЕ ЗЕМЉЕ

Народ је поручио све свима, а што се нас тиче ми ћемо да водимо политику стабилности, политику озбиљности, политику одговорности и политику даљег напретка наше земље, изјавио је вечерас председник Србије и носилац листе „Србија не сме да стане“ Александар Вучић.

Вучић се на конференцији за медије захвалио председнику Републике Српске (РС) Милораду Додику, бившем председнику Србије и оснивачу Српске напредне странке Томиславу Николићу, и грађанима Црне Горе који су пружили подршку листи „Србија не сме да стане“.

Коментаришући нападе опозиције на његову породицу председник је истакао да се о његовом оцу говорило да није његов отац, док се за његову мајку говорило да је, како је рекао, неморална јер га, према тврдњама опозиције, није правила са његовим оцем.

Вучић додаје да се за његову супругу Тамару Вучић говорило да је носила луксузне комбинације, а заправо, напомиње он, је она носила комбинације спрских приватника, односно домаћих модних дизајнера, како би их рекламирала и показивала.

„Данило им је мета увек где год и како год се појави, то је животна жеља свих њих да се том младићу нешто лоше догоди, за којег мислим да је веома васпитан. Вређали су и Вукана, односно мене говорећи да није моје дете пошто шетам комшијско дете и да Вукан не постоји. Хоћу свима да кажем једно велико хвала, мојој деци и Данилу и Милици, Милица је дошла само да галаса на један дан, и малом Вукану да их тата много воли, и да је ово за њих троје“, навео је председник и поручио својој деци да од њега могу да науче да се боре још јаче кад год их отпишу.

Он је поручио да, када и Србију отпишу на међународном плану, она ће морати да буде још јача и да се бори и направи велики „повратак отписаних“, као и добро место себи у Европи и свету, али пре свега добро место за све грађане.

Related posts

УСКОРО ОБРАЋАЊЕ ВУЧИЋА: Поводом покушаја насилног упада у Скупштину града

Новосадска ТВ

Вучевић честитао Божић по грегоријанском календару Немету и припадницима Војске Србије

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) ЏАСТИН ТИМБЕРЛЕЈК ПРЕПОЗНАО НАЈБОЉУ СРПСКУ ТЕНИСЕРКУ НА СВОМ КОНЦЕРТУ Ево како је реаговао њен муж, познати фудбалер

Ivona