Нови Сад

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА НА Филозофском факултету

Радујемо се што можемо да позовемо ученике и све заинтересоване на Дан отворених врата Филозофског факултета који ће се одржати у згради Факултета и у непосредном контакту са свим посетиоцима, 18. новембра 2023, од 10 до 13 часова.

Током овог дана биће представљени студијски програми, а посебно два новоакредитована програма на које смо ове уписалу прве генерацију студената: Италијански језик, књижевност и култура и Шпански језик, књижевност и култура. Поред тога што ће посетиоци моћи да сазнају све што их занима о студијским програмима на основим студијама и интелектуално-техничким капацитетима Факултета потребним за њихову реализацију, моћи ће да се распитају и о детаљима везаним за пријемне испите будући да има доста ученика који су своју одлуку о будућем занимању већ донели. У разговору са активним студентима моћи ће да сазнају више о чарима и изазовима студирања, али о студентском животу уопште.

На основним академским студијама Факултет реализује наставу на 19 студијских програма из области друштвено-хуманистичких наука.
Догађај је конципиран тако да има два дела. Први, тзв. „сајамски“ ће се одвијати у улазном холу и целом приземљу, као и на мезанину, а део са појединачним представљањем студијских програма ће се одвијати упоредо у семинарским библиотекама и учионицама.
Више информација о свему можете пронаћи на нашим интернет странама

https://www.ff.uns.ac.rs/sr/upis-na-studije/osnovne-studije/otvorena-vrata