Архива

Univerexport у Каћу у новом руху 

Компанија Univerexport након комплетног реновирања поново је отворила врата објекта у Каћу на адреси Краља Петра И 1. За Каћане су поводом отварања припремљене посебне погодности и поклон пакети, као и широк асортиман артикала по акцијским ценама.

Циљ реновирања био је пружити потрошачима још пријатнију и комфорнију куповину, па је због тога саграђен потпуно нови објекат који се простире на близу 600 квадрата, што је скоро дупло више продајног простора од некадашњег објекта. Архитектура новог објекта се у потпуности уклапа у амбијенталну целину центра Каћа, а сва опрема у објекту је нова. Асортиман је освежен пекаром и свежим месом, а потрошачима је на располагању преко 6500 артикала из најширег асортимана.  У реновираном објекту налази се и широка понуда производа из личне производње под брендом Бачка, али и Органа и Вучуревић, а ту су и Универеxпорт робне марке: Баш Баш, Наше најбоље и Дај Дај, које карактерише сјајан однос цене и квалитета.

На дан отварања  првих 100 потрошача добија поклон пакете, док других 100 добија на поклон цегер. Свака 50. куповина на дан отварања је бесплатна, а за оне који планирају да посете објекат у наредним данима припремљена је и посебна акција која траје од 19. октобра до 2. новембра. На акцији припремљеној поводом реотварања, потрошачи ће моћи да пронађу Бачка свеже месо и деликатесе, воће, кафу и многе друге производе по одличним ценама. Радно време објекта је од понедељка до суботе од 07h до 21h, а недељом од 07h до 14h.

Као највећи домаћи трговински ланац, компанија Univerexport препознаје важност сталног унапређивања, па је и у будућности планирано још улагања у постојеће објекте. Такође Univerexport наставља и са ширењем малопродајне мреже, па је у наредном периоду планирано и отварање нових објеката.