ДруштвоНови Сад

Попусти за пензионере на пумпама НИС-а, на сајту ПИО списак свих фирми које дају попусте

Фонд за пензијско и инвалидско осигурање Србије, потписао је споразум о сарадњи са Нафтном индустријом Србије, којим је обезбеђен попуст за кориснике Пензионерских картица на око 300 бензинских станица у Србији.

С обзиром да је поступак техничке имплементације попуста у току и имајући у виду бројну и разуђену малопродајну мрежу, односно велики број бензинских станица, корисници ће бити обавештени када ће тачно у октобру почети примена попуста, објављено је на сајту Фонда ПИО.

Приликом потписивања споразума са НИС-ом најављено је да ће пензионери који имају Пензионерску картицу имати попуст на пумпама ове нафтне компаније од један до три динара по литру горива, зависно од врсте горива.
На сајту Фонда ПИО списак фирми које дају попусте пензионерима
Пензионери који имају Пензионерске картице, чија примена је почела јуче, могу на више начина да се информишу о томе које фирме им дају попусте, објавио је Фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) и навео да је преглед правних лица са попустима доступан на званичном сајту Фонда ПИО.
Списак са попустима доступан је и на мобилној апликацији „Пензионерске картице“ која је бесплатна за кориснике и доступна на мобилним уређајима у Play Store или App Store, као и на интернет сајту www.penzionerskekartice.pio.rs/.

Из Фонда ПИО су навели да је корисницима омогућена једноставна и вишеструка претрага у понуђеним базама, по месту, делатности или називу фирме.
Пензионерске картице најстаријима омогућавају бројне попусте и погодности приликом плаћања роба и коришћења услуга, за картице се пријавило више од 920.000 пензионера а у акцију се укључило близу 700 фирми и институција које пензионерима обезбеђују разне бенефите.

 

Фото: НИС