Друштво

Сто пута поновљена ЛАЖ у овом случају НЕЋЕ постати истина – Опозиционар који је ТВРДИО да је добио отказ и даље долази на ИСТО РАДНО МЕСТО

Вест да је радник Јавно комуналног предузећа “Комуналпројект“ Жељко Пејчић из Бачке Паланке добио отказ због говора на опозиционом скупу у овом граду одјекнула је као бомба у опозиционим медијима.

Медијска кућа Н1 прва је објавила вест 3. августа са насловом “Био на протесту због смрти дечака у Бачкој Паланци, па добио отказ“, а потом се Гебелсовим методом та информација пренела и по другим опозиционим редакцијама.

Не водећи рачуна о новинарској етици, а руководећи се доктрином да сто пута поновљена лаж постаје истина, ова информација се проширила и по друштвеним мрежама, тако да је јавност стекла утисак да је Жељко Пејчић заиста добио отказ само зато што се појавио на једном опозиционом скупу.

У видеу који је портал НС Уживо имао на увид, јасно се види да Жељко Пејчић и даље долази на своје радно место и да у овом случају сто пута поновљена лаж неће постати истина.

Жељко Пејчић је добио својих пет минута славе у тешкој трагедији која је погодила Бачку Паланку и породицу Мијаљковић, а овим путем апелујемо на све политичке чиниоце и друштво у целини да не злоупотребљавају овакве трагедије зарад личне промоције.

Извор:нсузиво.рс/Фото:нсузиво.рс