Србија

Политички протест опозиције: Учесник ријалитија један од предводника, поручују да „Србија мора да стане“

Под паролом борбе против насиља опозиција организије протесте како би се домогли власти.
Данас у 18 часова испред Скупштине Србије почео је шести по реду политички протест који организују опозиционе партије.
Под паролом борбе против насиља опозиција организије протесте како би се домогли власти. Они траже укидање свих медија који им не одговарају, као и диретно управљање РЕМ-ом.

Позвали на заустављање развоја Србије

Опозиционари су једним од транспарената јасно поручили да им је циљ да се заустави развој наше земље.
– Све мора да стане, блокирај систем – порука је са данашњег протеста.

Ного на протестима

На протесту је и Срђан Ного познат по насиљу које пропагира. Он је на улицу износио импровизована вешала, претио посланицима и на раније протесте излазио са пушком за пејнтбол.

Ного је председнику Србије Александру Вучићу претио стрељањем.

Лажно представљање Марине Видојевић

На скупу опозиције говорила је Марина Видојевић, активисткиња организације „Крени-промени“. Та организација је најпознатија по донацијама које је добила од Рокфелеровог фонда.

Ипак, присутни су обманути да је Видојевићева нестраначка личност и наставница, а њен активизам у организацији која се финансира из станих фондова није поменут.

Учесник ријалитија предводи протест опозиције

На политичком протесту опозиције појавио се и Петар Ђурић Ђуфа, бивши учесник ријалитија „Парови“ који је најпознатији по томе што је малтретирао професора историје у гимназији у Мајданпеку.
Он је тада професору гурао средњи прст у уста и викао:

– Скини се, курво, хајде дромфуљо, бре!

Голи позивају на протесте

Једна од узданица опозиције и њихов гласоговорник, редитељ Стеван Филиповић, позвао је путем друштвених мрежа грађане на данашње политичке протесте и то – потпуно наг!
Из његове најновије објаве изводи се закључак да позива на порно протесте, а начин на који је то учинио говори о „култури“ и „заштити наше деце“ на коју се вође протеста позивају.

Стигли политичари

На протест су стигли организатори протеста из опозиционих политичких партија: Мариника Тепић, Зоран Лутовац, Вук Јеремић, Александар Јовановић Ћута, Радомир Лазовић, Срђан Миливојевић, Борко Стефановић…

Блокиран саобраћај

Учесници протеста блокирали су саобраћај код Скупштине Србије, као и претходних пута.
Након говора који ће одржати неколико јавних личности, план је да се крене у шетњу која ће се завршити формирањем прстена око зграде Владе Србије.
Шетња ће кренути од зграде парламента, преко Булевара краља Александра до Правног факултета. Одатле се скреће у Београдску улицу ка Славији, а колона ће потом наставити Немањином до Балканске улице. Грађани ће затим улицом Адмирала Гепрата доћи до Кнеза Милоша, где ће скренути десно ка Влади Србије и тако направити прстен око ове зграде.

Извор:24седам/Фото:24седам