#
#

ВЕСТИ

Привремена измена трасе аутобуских линија број 7А, 7Б, 10, 11А, 11Б, 14, 41, 42, 43, 51А, 51Б

Среда, 14. август 2019, 11:41h извор:Новосадска ТВ

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 15. августа до 15. новембра 2019.године привремено се мењају трасе аутобуских линија број 7А, 7Б, 10, 11А, 11Б, 14, 41 ,42, 43, 44, 51А и 51Б због радова на изградњи саобраћајних површина и пратеће инфраструктуре на Булевару Јаше Томића у Новом Саду, од раскрснице са Руменачком улицом до раскрснице са Улицом Стјепана Митровића Љубише.

Аутобуси мењају трасу кретања на следећи начин:

ЛИНИЈЕ БРОЈ 7А, 7Б, 10 и 14 (ОБА СМЕРА)

Од раскрснице Руменачка/Булевар Јаше Томића аутобуси саобраћају Руменачком улицом, Булеваром краља Петра I до Булевара ослобођења и даље настављају редовном трасом кретања. У супротном смеру аутобуси саобраћају истом, измењеном трасом.
Аутобуси на измењеном делу трасе користе постојећа стајалишта других линија.
Аутобуси на поласцима за АПТИВ од Железничке станице саобраћају Булеваром ослобођења, Булеваром краља Петра I, Руменачком и даље настављају редовном трасом. У супротном смеру аутобуси саобраћају истом, измењеном трасом.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 11А и 11Б

Линија 11А: Аутобуси на линији 11А саобраћају Булеваром ослобођења, Булеваром краља Петра I до раскрснице са Руменачком и даље настављају редовном трасом кретања. Полазно стајалиште линије број 11А је редовно стајалиште на Булевару ослобођења-Булевар Јаше Томића (стајалиште линије бр. 7А).
Линија 11Б: Од раскрснице Хајдук Вељкова/Булевара краља Петра I аутобуси саобраћају Булеваром краља Петра I, Булеваром ослобођења до Железничке станице.
Аутобуси на измењеном делу трасе користе постојећа стајалишта других линија.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 41, 42, 43, 51А и 51Б (ОБА СМЕРА)

Од Железничке станице аутобуси саобраћају Булеваром ослобођења, Булеваром краља Петра I, Руменачком и даље настављају редовном трасом.
Аутобуси на линијама 41, 42, 43, 51А и 51А користе постојеће стајалиште Руменачка-Корнелија Станковића (смеру из места) и стајалиште Булевар краља Петра I-Булевар ослобођења (смер са Железничке станице).

Коментари (0)

Тренутно нема коментара за ову вест.

Оставите коментар

Пре слања коментара молимо Вас да прочитате следећа правила:

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Молимо Вас да се приликом писања коментара придржавате правописних правила.
Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени. Новосадска ТВ има право да не одобри коментаре који су увредљиви, који позивају на расну и етничку мржњу и не доприносе нормалној комуникацији између читалаца овог портала. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одражавају ставове Новосадске ТВ.