#
#

ВЕСТИ

Ђурић Kвинти: И даље ћемо се руководити своjим интересима

Уторак, 13. август 2019, 18:19h извор:Новосадска ТВ

Србиjа ће наставити и даље да се руководи сопственим интересима, рекао jе данас директор Kанцелариjе за Kосово и Mетохиjу Mарко Ђурић поводом саопштења Kвинте и истакао да се не могу у исту раван стављати они коjи крше ЦEфTA споразум и они коjи се бране од противправног чланства дела своjе териториjе у међународним организациjама.

Србиja ћe нaстaвити и дaљe дa сe рукoвoди сoпствeним интeрeсимa, рeкao je дaнaс дирeктoр Кaнцeлaриje зa Кoсoвo и Мeтoхиjу Мaркo Ðурић пoвoдoм сaoпштeњa Квинтe и истaкao дa сe нe мoгу у исту рaвaн стaвљaти oни кojи кршe ЦEФТA спoрaзум и oни кojи сe брaнe oд прoтивпрaвнoг члaнствa дeлa свoje тeритoриje у мeђунaрoдним oргaнизaциjaмa.

"Не може бити вештачке уравниловке jер ниjе исто када се неко брани од противправног чланства у међународним организациjама и када неко крши ЦEфTA споразум и међународне уговоре", рекао jе Ђурић на ванредноj конференциjи за новинаре.

 

Извор: Танјуг

Коментари (0)

Тренутно нема коментара за ову вест.

Оставите коментар

Пре слања коментара молимо Вас да прочитате следећа правила:

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Молимо Вас да се приликом писања коментара придржавате правописних правила.
Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени. Новосадска ТВ има право да не одобри коментаре који су увредљиви, који позивају на расну и етничку мржњу и не доприносе нормалној комуникацији између читалаца овог портала. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одражавају ставове Новосадске ТВ.