#
#

AРХИВА

Вучић: Није за очекивање споразум са Приштином ове године

Субота, 16. фебруар 2019, 11:10 извор:Новосадска ТВ

Председник Србије Александар Вучић "није много оптимистичан" да ће још у овој години бити могуће постићи споразум с Приштином о нормализацији односа.

Oпширније...

Дан државности Србиjе, централна церемониjа у Oрашцу

Петак, 15. фебруар 2019, 21:38 извор:Новосадска ТВ

Централном државном церемониjом у Oрашцу, са коjе jе поручено да треба да будемо храбри и одлучни у превазилажењу препрека као што су били наши преци, Србиjа jе обележила Сретење, Дан државности, у знак сећања на 15. фебруар 1804. када jе почео Први српски устанак и када jе 1835. проглашен први српски Устав.

Oпширније...

Дан државности у Галерији Матице српске

Петак, 15. фебруар 2019, 21:01 извор:Новосадска ТВ

У Галерији Матице српске је поводом обележавања Дана државности Србије одржано кустоско вођење кроз сталну поставку под називом Стварање српске државности на платнима из колекције Галерије Матице српске.

Oпширније...

У четвртак се одржава “Европска школа дебате“

Петак, 15. фебруар 2019, 20:41 извор:Новосадска ТВ

Такмичење за средњошколце и студенте у вештини дебатовања “Европска школа дебате“ одржаће се у четвртак, 21. фебруара, у Плавој сали Скупштине града Новог Сада.

Oпширније...

Активности председника Вучића на Минхенској безбедносној конференцији

Петак, 15. фебруар 2019, 20:37 извор:Новосадска ТВ

Председник Србије Александар Вучић, који учествује у раду Минхенске безбедносне конференције, имао је низ сусрета са званичницима европских земаља са којима је разговарао о европском путу Србије, ситуацији на КиМ и односима Београда и Приштине и пренео им том приликом забринутост због актуелних дешавања.

Oпширније...

Нова класификација јаја

Петак, 15. фебруар 2019, 17:37 извор:Новосадска ТВ

По новом правилнику за производњу и промет јаја сваки комад ће бити нумерисан, а у продавницима ће се наћи само свежа јаја "А" класе, док је "Б" класа намењена прехрамбеној индустрији.

Oпширније...

Радови ЈКП „Пут“

Петак, 15. фебруар 2019, 15:43 извор:Новосадска ТВ

Радници Јавног комуналног предузећа „Пут“ крпе ударне рупе док је лепо време. Асфалтна база је први пут у погону ове године, а с обзиром на временску прогнозу, радиће и следеће седмице.

Oпширније...

Обележавање Светског дана деце оболеле од рака

Петак, 15. фебруар 2019, 15:39 извор:Новосадска ТВ

Члан Градског већа за социјалну и дечју заштиту Тихомир Николић присуствоваће манифестацији поводом обележавања Светског дана деце оболеле од рака.

Oпширније...

Пожар на Новом насељу

Петак, 15. фебруар 2019, 15:38 извор:Новосадска ТВ

Данас око 13 часова избио је пожар у стану на Новом насељу у улици Стевана Христића. Пожар је избио у приземљу зграде, а ватрогасци су веома брзо изашли на терен са 3 возила и преко 10 ватрогасаца и одмах су приступили гашењу и спашавању станара.

Oпширније...

Јованов: Фашисти у Србији никада неће добити подршку

Петак, 15. фебруар 2019, 15:35 извор:Новосадска ТВ

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је да фашисти у Србији никада нису и никада неће добити подршку народа, а Српска напредна странка ће се супротставити фашизму Бошка Обрадовића и СНП Наши и свих оних који са њима сарађују.

Oпширније...