#
#

AРХИВА

СНС: Jанковић поново унизио институциjу омбудсмана

Среда, 18. јануар 2017, 18:10 извор:Новосадска ТВ

Српска напредна странка данас jе, реаговала на изjаву омбудсмана Саше Jанковића поводом инцидента у Бешки и навела да jе Jанковић, jош jедном на наjгрубљи начин унизио институциjу омбудсмана и "пљунуо у лице" свим грађанима Србиjе, коjи га сваког месеца плаћаjу 3000 евра.

Oпширније...

Седница Савета за особе са посебним потребама

Среда, 18. јануар 2017, 15:09 извор:Новосадска ТВ

Седница Савета за особе са посебним потребама, седма по реду, одржана је у Плавој сали Скупштине града.

Oпширније...

Акција „Помозимо комшији“

Среда, 18. јануар 2017, 14:53 извор:Новосадска ТВ

Српска напредна странка данас је започела акцију „Помозимо комшији“, током које ће активисти СНС-а, широм Србије, помагати у чишћењу снега испред институција, домова здравља, школа, болница.

Oпширније...

Данас се обележава Крстовдан

Среда, 18. јануар 2017, 14:45 извор:Новосадска ТВ

Српска православна црква и верници данас обележавају Крстовдан, као успомену на прве хришћане. Према предању, први који су примили хришћанску веру и прве поуке нове вере помињу се као катихумени или - оглашени, док је у српској цркви и народу дан крштења првих хришћана познат као Зимски Крстовдан.

Oпширније...

Лијам Галагер отвара Егзит фестивал

Среда, 18. јануар 2017, 14:43 извор:Новосадска ТВ

Један од најнаграђиванијих музичара свих времена, оснивач и певач групе Oasis, Liam Gallagher, отвориће EXIT фестивал у четвртак, 6. јула!

Oпширније...

ПС: Да има морала, Саша Јанковић би поднео оставку

Среда, 18. јануар 2017, 14:25 извор:Новосадска ТВ

Све што је Саша Јанковић радио, говорио и написао у последње три године је само лаж, наводи се у саопштењу Покрета социјалиста које је потписао шеф посланичког клуба те странке Ђорђе Комленски.

Oпширније...

Ивана Шпановић добитница Фебруарске награде Града Новог Сада

Среда, 18. јануар 2017, 14:15 извор:Новосадска ТВ

Фебруарска награда Града Новог Сада ће ове године бити уручена нашој најуспешнијој атлетичарки Ивани Шпановић. У Комисији за доделу признања кажу да је много урадила за промоцију нашег града и да је заслужна за довођење Новог Сада на атлетску мапу света.

Oпширније...

Ледоломци се од синоћ пробили кроз 4 километра ледене баријере

Среда, 18. јануар 2017, 14:14 извор:Новосадска ТВ

Мађарски ледоломци који су и током ноћи разбијали ледену баријеру у Даљској кривини на Дунаву, пробили су се кроз четири километара леда и напредују према крају баријере, саопштило је данас Јавно водопривредно предузеће „Воде Војводине“.

Oпширније...

Грип и даље присутан

Среда, 18. јануар 2017, 13:59 извор:Новосадска ТВ

На територији Војводине сезона грипа је почела већ у децембру прошле године и од тада је лабораторијски потврђено 318 случајева обољевања у свим узрасним групама.

Oпширније...

Вучић на Ројтерсовом форуму: Мир и стабилност приоритет

Среда, 18. јануар 2017, 13:44 извор:Новосадска ТВ

Премијер Александар Вучић је поручио са Ројтерсовог форума "Глобал маркетс", у оквиру Светског економског форума у Давосу, да су мир и стабилност главни циљеви Владе Србије.

Oпширније...