#
#

AРХИВА

Вучић разговарао са Лавровом о Харадинаjу

Четвртак, 27. април 2017, 20:06 извор:Новосадска ТВ

Председник Владе Србиjе Aлександар Вучић разговарао jе данас поподне телефоном са министром спољних послова Руске федерациjе Сергеjом Лавровом, кога jе упознао са поступком француских власти у случаjу Харадинаj.

Oпширније...

Дан безбедности у саобраћају у општини Темерин

Четвртак, 27. април 2017, 17:28 извор:Новосадска ТВ

Данас је Дан безбедности саобраћаја обележен је у општини Темерин и пропраћен је бројним симулацијама. Циљ је повећати свет код возача, организује се другу годину за редом, а како кажу организатори план је и да прерасте у традицију.

Oпширније...

Кућа печурка

Четвртак, 27. април 2017, 17:25 извор:Новосадска ТВ

Доказ да је све могуће, је управо и кућа у облику печурке. Бајковит изглед и комфор су само неке од погодности овог покретног дома. Печурка је само нека од облика, како наводи, Радослав Кременовић творац ове нестварне кућице.

Oпширније...

Врбас: Сарадња радикала и напредњака?

Четвртак, 27. април 2017, 17:14 извор:Новосадска ТВ

Општински одбор Српске радикалне странке јуче је на седници одбора донео одлуку о почетку разговора са Српском напредном странком ккао би са своја два одборника учествовао у вођењу Општине Врбас у наредном мандату.

Oпширније...

Нелегална продаја и поседовање наркотика

Четвртак, 27. април 2017, 15:41 извор:Новосадска ТВ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду поднеће кривичну пријаву против Врбашанина (39), због основа сумње да је нелегално трговао наркотицима, а још три особе осумњичене су за неовлашћено држање опојних дрога.

Oпширније...

Мобилним телефонима награђено пет идеја Новосађана у оквиру '' WeLive'' пројекта

Четвртак, 27. април 2017, 15:39 извор:Новосадска ТВ

Градско веће на предлог Комисије за избор најбољих идеја за унапређење ефикасности јавних сервиса на бази отворених података путем мобилних апликација у областима екологије, културе, туризма и саобраћаја донело је закључак да се пет идеја Новосађана награди мобилним телефонима.

Oпширније...

Ски центри раде за првомајске празнике

Четвртак, 27. април 2017, 15:35 извор:Новосадска ТВ

Ски центар Копаоник ће током празника радити за скијање, а посетиоцима ове планине ће на располагању бити жичара Панчић и пратећа стаза.

Oпширније...

Опрез при боравку у природи спречава шумске пожаре

Четвртак, 27. април 2017, 15:33 извор:Новосадска ТВ

Поводом предстојећих првомајских празника и традиционалног боравка грађана у природи, да би се предупредио евентуални настанак шумских пожара, Министарство пољопривреде и заштите животне средине апелује на грађане да не пале ватру на отвореном простору у природи уколико та места нису за то предвиђена и обезбеђена, не врше неконтролисано паљење ватре при извођењу пољопривредних и других радова у близини шуме и да уколико уоче пожар, одмах обавесте МУП-Сектор за ванредне ситуације, односно најближу шумску управу.

Oпширније...

Ђорђевић са министрима одбране Ирана и Јерменије

Четвртак, 27. април 2017, 15:30 извор:Новосадска ТВ

Министар одбране Зоран Ђорђевић састао се на маргинама 6. Московске конференције о међународној безбедности са министром одбране Исламске Републике Иран, генералом Хосеином Деганом и министром одбране Републике Јерменије, Вигеном Саргсјаном.

Oпширније...

Уређење излетишта Стражилово за 1. мај

Четвртак, 27. април 2017, 14:38 извор:Новосадска ТВ

Већ традиционално велики број посетилаца проводи првомајске празнике на Фрушкој гори , где је једно од омиљених одредишта и излетиште „Стражилово“.

Oпширније...