#
#

AРХИВА

Нелегална производња и продаја наркотика

Четвртак, 17. август 2017, 14:32 извор:Новосадска ТВ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду открили су у Ковиљу засад индијске конопље и запленили око 13 килограма ове биљке.

Oпширније...

Продужен рок за пријем професионалних војника санитета

Четвртак, 17. август 2017, 14:24 извор:Новосадска ТВ

Пријем професионалних војника санитетске службе наставља се до попуне упражњених места, а сва лица заинтересована за упућивање на добровољно служење војног рока у септембарској класи потребно је да се пријаве у центар Министарства одбране према општини становања закључно са 21. августом, саопштавају из Министарства

Oпширније...

Србија без Радуљице на ЕП у Турској

Четвртак, 17. август 2017, 14:21 извор:Новосадска ТВ

Стандардни центар кошаркашке репрезентације Србије Мирослав Радуљица због проблема са повредом колена дефинитивно неће играти на првенству Европе у Турској.

Oпширније...

Децa и представници општине Ранилуг са Косова и Метохије у посети Новом Саду

Четвртак, 17. август 2017, 14:18 извор:Новосадска ТВ

Децу и представнике општине Ранилуг са Косова и Метохије, који бораве у Новом Саду у организацији Црвеног крста Новог Сада, примио је у Градској кући члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин.

Oпширније...

Поповић: Иновације доприносе отварању нових радних места и останку младих у Србији

Четвртак, 17. август 2017, 14:12 извор:Новосадска ТВ

"Готово све земље у Европи ставиле су иновације и технолошки развој на врх листе приоритета, јер то виде као шансу за подизање конкурентности индустрије и отварање нових радних места", рекао је Ненад Поповић, министар за иновације и технолошки развој.

Oпширније...

Покрајинска влада усвојила предлог ребаланса буџета

Четвртак, 17. август 2017, 13:40 извор:Новосадска ТВ

Предлогом покрајинске скупштинске одлуке о ребалансу буџета Војводине за 2017. годину, који је на данашњој седници усвојила Покрајинска влада, планирано је ново увећање буџета за 1,24 милијарду динара.

Oпширније...

Антидот: Родићи утајили милионе евра

Четвртак, 17. август 2017, 13:37 извор:Новосадска ТВ

Медијска мрежа Антидот објавила је први део Досијеа о генези и пословању листа Курир, који указује на то како су отац и син, Радисав и Александар Родића, иза паравана борбе за слободу медија заправо утајили милионе евра по основу неплаћених пореза, доприноса, невраћених кредита и неисплаћених обавеза, према добављачима и запосленима.

Oпширније...

Акција сузбијања амброзије

Четвртак, 17. август 2017, 13:24 извор:Новосадска ТВ

Висока концентрација полена амброзије је карактеристична за овај период.

Oпширније...

На наплатној рампи Сириг краћа задржавања

Четвртак, 17. август 2017, 13:05 извор:Новосадска ТВ

Ово поподне обележава умерен интензитет саобраћаја, док се већи број возила бележи на деоницама на којима се изводе радови, али и на фреквентним наплатним станицама, наводе у Ауто мото савезу.

Oпширније...

Вучић обилази радове на најдужем мосту Ј. крака Коридора 10

Четвртак, 17. август 2017, 12:33 извор:Новосадска ТВ

Председник Србије Александар Вучић присуствоваће сутра лансирању носача са обе стране моста Врла, који са својом дужином од 644,4 метара представља најдужи мост на јужном краку Коридора 10, саопштили су данас "Коридори Србије".

Oпширније...