#
#

AРХИВА

Подршка напредњака Вучићу стиже из Пожеге, Лебана и северног Баната

Четвртак, 16. август 2018, 14:50 извор:Новосадска ТВ

Подршку председнику Александру Вучићу у настојањима да се питање Косова и Метохије реши у најбољем интересу Србије и Срба у покрајини пружили су данас и члан Председништва СНС Милосав Миличковић, као и одбори странке из Пожеге, Лебана и северног Баната. „

Oпширније...

Привремена измена траса аутобуских линија број 11а и 11б

Четвртак, 16. август 2018, 14:47 извор:Новосадска ТВ

Због радова на изградњи вреловодне мреже у Стражиловској улици у Новом Саду привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 11а и 11б .

Oпширније...

Кошаркаши Француске савладали Србију

Четвртак, 16. август 2018, 14:45 извор:Новосадска ТВ

Кадетска кошаркашка репрезентација Србије поражена је од Француске са 78:71 у четвртфиналу Европског првенства које се одржава у Новом Саду.

Oпширније...

Изложба „Олуја – злочин који траје“, од петка у Темерину

Четвртак, 16. август 2018, 14:32 извор:Новосадска ТВ

Изложба фотографија „Олуја – злочин који траје“, коју су ових дана новосађани могли да виде у центру града, на тргу Слободе, сели се у општину Темерин, на плато испред Културног центра где ће бити свечано отворена у петак, 17. августа, а поводом обележавања 23. годишњице незапамћеног злочина у којем је више од 2.300 Срба, махом цивила, брутално убијено, преко 250.000 протерано са својих вековних огњишта, а више од 25.000 српских кућа спаљено и разорено.

Oпширније...

НС блок и ове године организује акцију бесплатне размене уџбеника

Четвртак, 16. август 2018, 14:28 извор:Новосадска ТВ

Удружење грађана “НС Блок” организује осму по реду акцију бесплатне размене уџбеника за основну и средњу школу.

Oпширније...

Исправност вода

Четвртак, 16. август 2018, 13:44 извор:Новосадска ТВ

Резултати испитивања хемијског и микробиолошког статуса површинских вода показују да је Дунав задовољавајућег квалитета за купање и рекреацију, саопштено је у Институту за јавно здравље Војводине.

Oпширније...

Општински одбор СНС Темерин пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу

Четвртак, 16. август 2018, 13:11 извор:Новосадска ТВ

Општински одбор Српске напредне странке Темерин даје безрезервну подршку председнику Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу у његовим напорима да оствари даљи напредак Србије, да настави успешно подизање њене економије, као и да истраје у стрпљивом подизању угледа државе у свету, што успешно чини већ више година.

Oпширније...

Вучић и Орицио о реформи правосуђа, медијској стратегији...

Четвртак, 16. август 2018, 12:30 извор:Новосадска ТВ

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је шефа Мисије ОЕБС-а у Србији, амбасадора Андреу Ориција и изразио задовољство и захвалност због доприноса те Мисије реформским процесима у Србији, кроз програмске активности усредсређене на владавину права и људска права, реформу полиције, демократизацију друштва, а посебно на област медија.

Oпширније...

Скраћење линија ЈГСП до споменика у Беочин Селу

Четвртак, 16. август 2018, 12:25 извор:Новосадска ТВ

Због обележавања славе и дана Месне заједнице Беочин Село, аутобуси Јавног градског саобраћајног предузећа возиће до споменика у Беочин Селу где ће се и окретати и задржавати до времена за наредни полазак.

Oпширније...

Универзитет у Новом Саду први пут на глобалној Шангајској листи

Четвртак, 16. август 2018, 12:23 извор:Новосадска ТВ

Универзитет у Новом Саду први пут се ове године нашао на глобалној Шангајској листи најбољих универзитета у свету и налази се између 901. и 1000. места.

Oпширније...