#
#

AРХИВА

Није било отмице детета

Субота, 25. фебруар 2017, 17:45 извор:Новосадска ТВ

Брзом и ефикасном акцијом припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су четворогодишњег дечака чију је наводну отмицу у Новом Београду пријавио један грађанин, саопштио је МУП.

Oпширније...

МУП позива грађане да пријаве црни "мини кантримен"

Субота, 25. фебруар 2017, 16:30 извор:Новосадска ТВ

Министарство унутрашњих послова после пријаве једног грађанина о могућој отмици детета на Новом Београду објавило је фотографију и позвало је све грађане да уколико примете црни "мини кантримен" аустријских регистарских ознака то пријаве полицији.

Oпширније...

Александар Вучић предводи централну церемонију обележавања Топличког устанка

Субота, 25. фебруар 2017, 16:28 извор:Новосадска ТВ

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић предводиће централну државну церемонију поводом обележавања 100. годишњице од подизања Топличког устанка, која ће бити обележена сутра, 26. фебруара у оквиру спомен – комплекса Топличким јунацима у Прокупљу.

Oпширније...

Вучевић: Инфраструктурни пројекти приоритет за град

Субота, 25. фебруар 2017, 16:01 извор:Новосадска ТВ

У инфраструктурним пројектима Град Нови Сад има подршку Покрајине, рекао је градоначелник Милош Вучевић. Он је подсетио да је за изградњу нове зграде Хитне помоћи опредељено 204 милиона динара, а за изградњу путне инфраструктуре 103 милиона.

Oпширније...

Изложба Светлане Михаљ

Субота, 25. фебруар 2017, 15:28 извор:Новосадска ТВ

Културни центар у Кисачу у сарадњи са Градом Новим Садом и ресорним Покрајинским секретаријатом организовао је самосатлну изложбу слика Светлане Михаља.

Oпширније...

ФЕСТ од вечерас и у Новом Саду

Субота, 25. фебруар 2017, 15:26 извор:Новосадска ТВ

Међународни филмски фестивал ФЕСТ свечано ће бити отворен вечерас, 25. фебруара у 19 часова у Арени Cineplex. посетиоци ће имати прилику да поздраве део ауторске и глумачке екипе филма Емира Кустурице "На млечном путу".

Oпширније...

Закон о овери потписа

Субота, 25. фебруар 2017, 15:22 извор:Новосадска ТВ

Од 1. марта на снагу ступају нове одредбе које се односе на Закон о овери потписа, рукописа и преписа, рекла је министарка правде Нела Куборовић.

Oпширније...

Подршка оболелима од ретких болести

Субота, 25. фебруар 2017, 13:39 извор:Новосадска ТВ

Чланови Националне организација за ретке болести Србије позивају све суграђане да напишу неколико лепих речи за оболеле од ретких болести.

Oпширније...

Гео викенд на ПМФ-у

Субота, 25. фебруар 2017, 13:38 извор:Новосадска ТВ

Средњошколци, будући студенти ПМФ-а, имали су прилику да се упознају са начином рада на неколико смерова факултета и оним што их очекује на пријемном испиту.

Oпширније...

Ватерполисти на Светском првенству у групи Ц

Субота, 25. фебруар 2017, 12:54 извор:Новосадска ТВ

Ватерполо репрезентација Србије играће у групи Ц на Светском првенству у Мађарској са селекцијама Шпаније, Грчке и Јужне Африке, одлучено је жребом у Будимпешти

Oпширније...